• Kövess minket a Facebookon is ! Köszönjük

  2016. december 25., vasárnap

  10 szülő aki teljesen szét trollkodta a Karácsonyi ajándékozást


  A karácsony igazi parasztjai: tőrdöfés a gyerekszívekbe – videóval
  Ha eddig azt gondolta, jó móka karácsony alkalmával átverős ajándékkal megtréfálni a csemetéket, ebből a házi videógyűjteményből egy életre megtanulja, hogy nem az. Nézni is fáj!


  Hirdetés


  Könnyű átérezni az ünnep fényei közt becsomagolt ajándékok láttán magasabb pulzusszámra kapcsoló gyerekek izgalmát, s a kibontás utáni düh, harag, keserűség és csalódottság fájdalmát, mely egyenesen arányos a mindezt még meg is örökítő gonosz szülők beteges elégedettségével.

  Nehéz eldönteni, melyik a legkegyetlenebb. Az egyik felvételen egy testvérpár idősebb tagja egy folyékony szappant, öccse hatalmas dobozba, szépen becsomagolva mindössze egy rizspufit talál. Igazi könnyek, szívszaggató sírás...

  Sugárzó tekintetek, igazi rosszcsontnak látszó fiútesók próbálják fékezni magukat apuka kamerája előtt, hogy ne tépjék fel azonnal az ajándékok csomagolópapírját. Majd elérkezik a pillanat, egy kis kavarodás, melyik pakk kié, aztán robban a bomba: egyikük egy csillámpónit, a másik egy mesebeli hercegnőruhát kap. Jogos a díszpapírt tépő hisztéria!

  A becsomagolt üres flakonért szintén jár a fekete pont, ahogy a márkás holmit hirdető dobozban kicserélt tartalom felelősére is ráfér egy komolyabb beszélgetés a pszichológussal. De nézze meg Ön is:

  Hirdetés
  Hirdetés


  Népszerű bejegyzések

  Blogarchívum

  Népszerű bejegyzések

  Kövess minket !

  Mit látna szívesen?