• Kövess minket a Facebookon is ! Köszönjük

  2016. december 27., kedd

  Meghalt Leia hercegnő! A Star Wars egyik kulcsszereplője volt


  Tegnap írtunk arról, hogy Carrie Fisher szívrohamot kapott, és sajnos nem javult az állapota, ma meghalt.

  Fisher a leszállás előtt 15 perccel lett rosszul, a repülőtérről mentők vitték Los Angeles-i kórházba.

  Hirdetés


  Az első értesülések szerint állapota válságos – közölte a TMZ.
  Később a színésznő testvére, Todd Fisher közölte: nővérét az intenzív osztályon kezelik. “Nem lenne korrekt azt mondani, hogy stabil (az állapota). Nem azt mondom, hogy jól van, de azt sem mondom, hogy nincs jól – fogalmazott.
  Todd Fisher nem osztott meg további részleteket testvére állapotáról, hiszen – mint mondta – ő sem tud sokkal többet másoknál. Megjegyezte azt is, hogy nagyrészt találgatások azok a jelentések, amelyek Carrie Fisher kórházba kerülésének körülményeiről szólnak.
  Carrie Fisher Beverly Hillsben született Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő gyermekeként. Nagyszülei apai ágon oroszországi zsidó bevándorlók voltak. A hetvenes években debütált színpadon, majd 1977-ben aratott sikert a filmvásznon, amikor a Csillagok háborúja című filmben először alakította Leia hercegnőt Mark Hamill és Harrison Ford oldalán.

  Hatvanéves korában meghalt Carrie Fisher, a Star Wars-filmek Leia hercegnője. Az amerikai színésznő a múlt héten súlyos szívrohamot kapott egy repülőúton, akkor sikerült stabilizálni az állapotát, helyi idő szerint kedden reggel, valamivel kilenc óra előtt halt meg Los Angelesben.


  Hirdetés


  Népszerű bejegyzések

  Blogarchívum

  Népszerű bejegyzések

  Kövess minket !

  Mit látna szívesen?