• 2016. december 27., kedd

  Sarka Kata végre elárulta, hogy miért válnak el igazából

  Ebben az egy mondatban minden benne van.

  Így az év vége közeledtével Sarka Kata is számot vetett 2016-al, és ez a számvetés érthető módon nem sikerült túl vidámra.


  Hirdetés


  "A 2016-os év nem volt életem legjobb éve közel sem... Azt hittem, elég lesz mosolyognom, és úgy csinálnom, mintha minden nehézség ellenére minden a legnagyobb rendben lenne. Sajnos ez nem mindig van így, de azt gondolom, hogy egyedül, két kicsi gyerekkel egészen jól megálltam a helyem és meg is fogom továbbra is... Meg akartam változtatni az életemet, mert ahogy eddig volt, az nem volt jó... Új életet kezdeni, a múlt nélkül, a fájdalom nélkül... De ez nem olyan könnyű... A rossz dolgok sajnos velünk maradnak, legalábbis egy darabig biztosan... Nem tudsz megszökni előlük, bármennyire is szeretnél." -írta a közösségi oldalán.

  Ami azonban még ennél is érdekesebb, az egy komment az idézett bejegyzés alatt. Illetve Kata erre adott válasza. Egy hozzászólásra ugyanis, amiben valaki azt kérdezte, ezek szerint mégsem békülnek Péterrel, ennyit írt:

  "Szerintem a gyerekeknek az a legjobb, ha nyugodt, boldog szülőket látnak minden nap! A feszültség szerintem ártalmasabb..."


  Hirdetés


  Ebben a két mondatban minden benne van...