• Kövess minket a Facebookon is ! Köszönjük

  2017. január 2., hétfő

  31 évesen meghalt.. és találkozott Istennel, aki üzent minden föld lakónak !

  2002-ben Erica McKenzie halálközeli élményt tapasztalt meg, amikor 31 éves volt. Mivel korai kamaszkorában kicsúfolták, Erica bulimiás lett és fogyókúrás pirulákat kezdett szedni, hogy beilleszkedjen a többi lány közé. Csak annyit akart, hogy az osztálytársai szeressék és elfogadják. A főiskola még rosszabb volt számára, és egy 4-es osztályú narkotikum, a Phentermine felé fordult. Miközben a tabletták kitartóvá tették őt mindennel és mindenkivel szemben, Erica alig aludt és evett. A fogyókúrás pirulákat sikerült a családja előtt titokban tartania, de a kábítószer megviselte az egészségét. A kilenc évnyi függősége megölte őt. Heves szívdobogása és légzési nehézsége egy napon egy beszélgetéssel végződött, amikor eszméletlenül rogyott a földre.

  Erica elhagyta a testét, felszállt a mennyezetig és onnan figyelte, ahogy a mentősök egy mentőautóhoz viszik élettelen testét. Aztán keresztülment egy fényes fehér alagúton. "Feltétel nélküli szeretetet éreztem és tudtam, hogy hazamegyek."
  Az alagút vége felé "Láttam egy ragyogó fényt. Összeolvadtam a fénnyel, de ugyanabban az időben elkülönülve maradtam tőle. A fény szeretettel teli volt és közölte velem, hogy ő Isten. Sok kérdést tettem fel és a tudást telepatikusan kaptam. Láttam a mennyországot, mint egy bolygót. Láttam, ahogy a Föld lángokban áll. Megtapasztaltam a pokol tornácát."
  Életét két részben látta újra, mintha egy filmvásznon nézte volna. Először azokat a dolgokat látta, melyekről úgy gondolta, hogy jelentőséggel bírtak. Másodjára azon dolgokat láthatta, amelyek Isten szerint voltak jelentősek: a szeretet és a jóság pillanatait. Majd megismerte a szavak és tettek hullámzó hatását. Látta, hogy minden ember egy egyedi ajándékot kapott, hogy az hozzájáruljon földi útjához. Felfedezte, hogy a szépség belülről fakad és a szívünkben rejlik.

  Halálközeli élménye vége felé Isten azt mondta: "Gyermekem, nem maradhatsz. Feladatod van a Földön. Ne feledd, hogy most értem dolgozol." Nem akart menni, de engedelmeskednie kellett. Azon képességgel tért vissza, hogy Isten üzeneteit közvetítheti, amelyek segítenek elfogadni az embereknek saját egyediségüket, elősegítve a gyógyulásukat. Erica az elmúlt tizennégy évben ezen üzenetek átadásának szentelte magát.

  Népszerű bejegyzések

  Blogarchívum

  Népszerű bejegyzések

  Kövess minket !

  Mit látna szívesen?