• Kövess minket a Facebookon is ! Köszönjük

  2017. január 4., szerda

  A rendőr megáll Pista bácsi háza előtt, és pálinkát akarnak tőle venni..

  Dumapest csoportból egy gyöngyszem mára, egyenesen Sheer Tamástól . Jó röhögtünk így kora reggel rajta


  Az egyik haveromat, akit a történet kedvéért nevezzünk Pistinek (Istvánnak csak a családja hívja) felhívta az öccse, aki nem Laci(de), hogy a kollégájának szülinapja lesz következő héten, kéne neki egy liter rendes pálinka, ami látott gyümölcsöt, és csak mérsékelten technocolos a szaga. Pisti tudott is valakit, felhívta az öreg Jani bácsit, aki másnapra ígérte a cuccot.

  Hirdetés

  Pisti mondta, hogy most Pesten van, nem tud érte menni, de valamikor elhozza az öregtől. Na, ezt el is felejtette napokra, az öccse meg kereste pálinkát, mert közeledett a szülinap. Pisti természetesen megint Pesten volt, de mondta Lacusnak, hogy menjen oda a Kereplő utca 11-be, és keresse Gaál Jánost, ő közben odacsörög az öregnek. Ezt is elfelejtette, naná. Lacusék közben a másik kollégával megjelentek a helyszínen és becsengettek:

  -Jó napot! Gaál Jánost keresem a pálinka miatt.
  -Jó napot. Én vagyok, de milyen pálinka miatt?
  -Hát amit félretett a Horváth Istvánnak.
  - Én nem tettem félre semmit.
  -Nem? Hát pedig nekünk ezt mondta, röviddel ezelőtt.


  Az öreg egyre sápadtabb lett, kezdett dadogni is, a két gyökérnek meg eszébe se jutott, hogy mi nem klappolhat. Felhívták Pistit, aki elmondta az öregnek, hogy az a fasz ott az ajtóban az öccse, és adja neki oda a páleszt. Meg is kapták, meg is igazították a fejükön a címeres baseball-sapkát és elköszönve beültek a ház előtt letámasztott Octavia rendőrautóba.
  Csak később esett le a két szellemi Eiffel-toronynak, hogy miért lehetett furcsa az öregnek a két egyenruhás rendőr, aki az eladó pálinka felől érdeklődik nála…

  Népszerű bejegyzések

  Blogarchívum

  Népszerű bejegyzések

  Kövess minket !

  Mit látna szívesen?