• Kövess minket a Facebookon is ! Köszönjük

  2017. január 6., péntek

  Itt van Klapka György végrendelete.. Kiderült mennyi pénze volt félre téve


  Klapka György hosszú évek óta készült a halálra. A tehetős üzletember tudta, hogy a vagyon egyben felelősség is. Sosem szórta a pénzt, egész életében puritán életet élt. Bár zálogházában kilós tömbökben állt az arany, ő mégsem szerette a luxust. Egy régi kanapén aludt, a kedvenc étele pedig a paprikás krumpli volt. A táncművész-üzletember éppen ezért már előre szétosztotta a gyerekei között a több mint kétmilliárd forintot érő vagyonát.

  Hirdetés


  Ezzel a fotóval búcsúzik Klapka Györgytől Jakupcsek Gabriella
  Az életemben a legfontosabbak a gyerekeim. Csak akkor forognék a síromban, ha ők a halálom után marakodnának. Ezt nem szeretném, ezért írtam végrendeletet
  – mondta Klapka korábban, akinek öt gyereke van, elsőszülöttje mégsem szerepel a dokumentumban. Az ifjabb Klapka Györgyöt kifizette.


  "A második feleségemtől, Koltai Maritól született fiam, György már korábban kérte a járandóságát, így ő megkapta. Nem neveltem, de jó a kapcsolatunk, született három unokám, akiket nagyon szeretek" – mondta Klapka, aki anyagilag támogatta a fiát, de a húga nevelte fel, ugyanis felesége meghalt szülés közben.  Klapka a -ot nemrég üzletében fogadta, majd elővette a széfjében őrzött végrendeletét. A végakarat szerint a tetemes vagyon Németországban élő gyerekei, Christian, Nicole, valamint a két kisebb gyerek, Sandy és Dennis között oszlik el. Ám az Aranyember a feleségéről, Marikáról sem feledkezett el, akit több mint 25 év együtt töltött idő után azért vett el, hogy így biztosítson neki nyugodt életet az ő halála után is.

  Ha kíváncsi vagy rá, mennyit örököltek a gyerekek és az özvegy, a pénteki  napilapban elolvashatod!

  Népszerű bejegyzések

  Blogarchívum

  Népszerű bejegyzések

  Kövess minket !

  Mit látna szívesen?