• 2017. január 4., szerda

  Jégbe fagyva találtak rá a Szilveszterkor eltűnt 6 éves Dávidkára.


  A mindössze 6 éves David Puckett szilveszter éjszakán indult el otthonról. A szülei természetesen nem tudtak róla, hogy a kis David kalandozni indul a környéken. Mikor a család észrevette, hogy a gyerek nincs meg, rögtön értesítették a hatóságokat, akik azonnal meg is kezdték a keresést.

  Hirdetés


  A coloradói család egy Denver közelében található Aurora nevű település belvárosi részén lakik, így azt gondolták, hogy a kisfiút hamar meg fogják találni, de az elcsatangolt gyermek napokig nem került elő. Aztán jött a hír, amit egyetlen szülő sem akar hallani.
  A testet búvárok emelték ki a tóból, ám akkor hivatalosan még nem erősítették meg, hogy Davidet találták meg. Később azonban bizonyossá vált, hogy a szilveszterkor eltűnt gyereket találták meg.
  Hétfőn még a rendőrség 10 ezer dolláros nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, akinek van információja a kisfiú hollétéről. Az FBI, az aurorai rendőrség és az önkéntesek napokig keresték Davidet, remélve, hogy megtalálják az otthonról elkalandozott kisgyereket.

  A keresésbe végül becsatlakoztak a denveri hatóságok is, akik helikopterekkel és K-9-es kutyás egységekkel próbálták kideríteni, hogy hova tűnt David Wayne Puckett.  Forrás: 24.hu,frissvilag.com