• Kövess minket a Facebookon is ! Köszönjük

  2017. január 9., hétfő

  Kábítószernek hitték a páramentességre használt macska almot, letartóztatták a férfit.


  A texasi 24 éves Ross Lebeau-t illegális szer birtoklása miatt tartóztatták le. Még december elején állították meg a rendőrök az autóját, hogy igazoltassák Lebeau-t. Átkutatták az autóját is, és egy zokniban 20 deka metamfetamint találtak. Legalábbis azt gondolták, hogy azt találtak.


  Hirdetés

  „Azt hitték, hogy ez a legnagyobb fogás Harris megyében. Ez volt az év fogása nekik” – mondta Lebeau az Eyewitness News-nak.

  Annyi volt csak a gond, hogy az ismeretlen anyag igazából macskaalom volt, amit Lebeau azért tartott a kocsiban, hogy az ablakok bepárásodását akadályozza meg vele. Lebeau édesapjától kapta, ahogy adott a nővérének is.

  A 24 éves férfi ennek ellenére három napot töltött előzetesben, míg a rendőrök is rájöttek a hibájukra.

  „Szeretném, ha bocsánatot kérnének tőlem. Helytelenül vádoltak meg, és ahogy erőm engedi a családommal tisztázni fogjuk a nevemet” – mondta Lebeau az ABC-nek.

  A tévécsatorna információi szerint a rendőrségi gyorsteszt valóban drogot mutatott ki, de a későbbi vizsgálataik ezt már cáfolták.  A helyi seriff elismerte a hibájukat, de mint nyilatkozta, ők csak az előírások szerint cselekedtek.

  Népszerű bejegyzések

  Blogarchívum

  Népszerű bejegyzések

  Kövess minket !

  Mit látna szívesen?