• 2017. január 8., vasárnap

  Sarka Kata már megtalálta az igazit.

  Tegnap kiderült a féléves hercehurca után, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága végleg véget ért. Feladták, belátták, hogy nincs értelme tovább küzdeni, mindketten kijelentették, hogy el akarnak válni.

  Hirdetés

  Két hetilap is tegnap szellőztette meg a hírt, miszerint Hajdúnak barátnője van. Ezt Hajdú később tagadta, a Facebookon üzent:


  "A mai velem kapcsolatos bulvárhírek margójára: nem igaz, hogy egyetemista lánnyal randiznék és nem igaz, hogy új barátnőm van! Bár, 6 hónap különélés után simán beleférne, ha randiznék bárkivel is, de nincs új kapcsolatom, nincs új barátnőm! Szólni fogok, ha lesz!"


  Ezzel szemben Sarka Kata így nyilatkozott:

  "Tudok Peti barátnőjéről, de nem kívánok velük foglalkozni. Ahogy eddig, ezután is egyetértésben neveljük a gyerekeket, ennél fontosabb nincs számomra. Igyekszünk úgy kezelni a helyzetet, hogy Noncsi és Dávidka minél kevesebbet sérüljön ebben az időszakban, ehhez sok odafigyelésre és beszélgetésre lesz szükség mindkettőnk részéről."  Mintha valamiféle nyilatkozatháború kezdődött volna, Hajdú a Blikknek is tagadta, hogy barátnője lenne, de más érdekes dolgot is mondott:

  "Nincs barátnőm, de akár lehetne is, hiszen hat hónapja külön élünk Katával. (...) Katának már sikerült, úgy tudom, remélem, én is megtalálom majd az igazit. Azt a kilenc évet, amit együtt töltöttünk, senki nem veheti el tőlünk. Két csodálatos gyermekünk van, ők mindig összekötnek bennünket, de más utakon kell folytatnunk. Szívből kívánom neki, hogy legyen boldog, és bár úgy tudom, megtalálta már a megfelelő embert, de nem foglalkozom velük" – mondta a műsorvezető.

  Kíváncsiak vagyunk, mit lép erre ma Sarka Kata!