Ő itt Roland, aki elvette Csenge életét.Reméljük, példás büntetést kap a tettéért

A rendőrség közzétette a videót, melyen látható a borsodnádasdi 17 éves lány megölésével gynaúsított fiatalember, akit a rendőrök a tetthelyre is visszavittek. Beismerő vallomást tett.

A 20 éves borsodnádasdi fiatalember ellen emberölés miatt indult eljárás.

Hirdetés

Mint megírtuk, a 17 éves K. Csengét szombaton bulizni engedte el estére a családja, azzal, hogy este 22 órára hazatér. De nem tért haza, végül holttestét a település egyik katolikus temploma mellett, egy vízaknában találták meg.

Az ügyben először eltűnés miatt indult eljárás. A rendőrség a polgárőrség és a tűzoltóság bevonásával haladéktalanul megszervezte az eltűnt fiatal felkutatását, akinek ruhátlan holttestét éjfél előtt Borsodnádasdon találták meg egy vízzel teli aknában.

A nyomozók büntetőeljárásban folytatták tovább a vizsgálatot. Több tanút is kihallgattak ki, majd hétfőn délutánra gyanúsítottja is lett az ügynek:egy 20 éves borsodnádasdi férfi.

Hirdetés

A rendőrség adatai szerint a gyanúsított szombaton Borsodnádasd egyik erdős területén találkozott a lánnyal, akivel beszélgettek. A fiatal lány később öntudatlan állapotba került, majd a gyanúsított egy vízzel telt aknába eresztette. Az elsődleges szaktanácsadói vélemények alapján a lány halálát fulladás okozta.

Az elkövető, a középső srác :Hirdetés