110 millió forint segélyt kap Németországban ez a Szír férfi éves szinten


Egy szír menekült 110 millió forint támogatást kap Németországban

Ghazia, a 49 éves szír menekült tavaly érkezett meg Németországba, Montabaurba. Törökországon keresztül jött 4 feleségével és 22 gyermekével együtt. Mivel Németországban nem támogatják a többnejűséget, ezért ez eleinte kiverte a biztosítékot a hivataloknál, majd választásra kényszerítették Ghaziát.

Hirdetés


Ahhoz, hogy megkapja a szükséges támogatásokat választania kellett egyet a 4 feleség közül, akivel együtt akar élni.

A férfi Twasif nevű feleségét és vele közös 5 gyermekét választotta végül, velük él együtt egy lakásban, a többi 3 feleség a gyerekekkel együtt pedig tőlük nem messze, külön-külön otthonban élnek. Ghazia rendkívül fel van háborodva, hogy választania kellett a feleségek közül, ráadásul azt mondja egész nap ingázhat a feleségek között, mert a Korán azt mondja, hogy mind a 4 feleségről ugyanúgy kell gondoskodnia… A szír menekült nagyon nincs megelégedve, elmondom a következő oldalon mi lehet a problémája ekkora anyagi támogatás mellett...

“Gyakorlatilag folyamatosan úton vagyok, hogy együtt legyek a családommal – pedig dolgozni szeretnék.” – mondta el a szír menekült a BILD-nek.

Ez a szír férfi arra panaszkodik, hogy ilyen áldatlan állapotban, amilyenben ő van, egyszerűen nem tud munkát vállalni, hiszen a napja egy rohanásból áll. De arra azonban egyáltalán nem panaszkodott, hogy jelenleg havonta 30 ezer euróból kell eltartsa a családját szegény férfi, hiszen a németországi menekült státuszából kifolyólag évente 360 ezer eurót, azaz több, mint 110 millió forintnak megfelelő összeget kap az államtól.
Szegény mennyit fut ezért a pénzért.

Hirdetés