Ártatlan Galambos Lajos? Perdöntő bizonyítékot találtak a nyomozók

Ha kívánhatna tökéletes karácsonyi ajándékot magának Galambos Lajos, az biztosan az lenne, hogy szűnjön meg a büntetőügye és mondják ki az ártatlanságát.Imáit félig-meddig meghallgatták az égiek, hiszen a több tízkilónyi nyomozati anyagban Galambos egy érdekes dokumentumra bukkant: egy szerződésre, amely közte és a vízszolgáltató között köttetett.

Hirdetés
Több valódi mintát is összehasonlítottak a szerződésen szereplővel
A gond csak az, hogy a sztár szerint a szerződést valaki az ő tudta nélkül készítette, s az aláírását is odahamisította a papírra. Igazságügyi írás-szakértő is szemügyre vette a dokumentumot, és az ő vizsgálata is alátámasztja: valaki meghamisította a szerződést, amely bizonyítékként szolgál Galambos ellen.


Írásszakértő is állítja, hogy az iraton szereplő aláírás nem azonos a zenészével
"Elhiszem, hogy mindenképpen le kell tenni valamit az asztalra. Kénytelenek voltunk elviselni, hogy szeretett és féltett otthonunk átjáróház lett a rendőrség és a szakértők számára, de azt nem tűrjük, hogy hamis bizonyítékokkal próbáljanak befeketíteni, megvádolni. Koncepciós eljárás zajlik ellenem, itt nem az igazság kiderítése a cél" – nyilatkozta Lajcsi a Blikknek.

HirdetésHozzátette: vannak még különös dolgok az ügyében, de azokat más fórumon, nem a nyilvánosság előtt szeretné szóvá tenni.

"Ügyfelem és az ÉDV Zrt. között létrejött fogyasztói szerződés dátuma olyan időpontra vonatkozott, amelyen Galambos Lajos bizonyítottan nem volt Magyarországon. Az igazságügyi szakértő 100 aláírásból megállapította, hogy az minden kétséget kizáróan nem Lajos aláírása, amelyből következik, hogy a szerződés hamis" – fogalmazott dr. Fröhlich Krisztián, a zenész ügyvédje. "A nyomozó hatóság különböző bizonyítékokat sorakoztatott fel, amelyeknek egy része hamis tényeken alapul, illetve súlyos eljárási hibáktól hemzseg. Így ezeket nem lehet majd felhasználni a tárgyalások során, mert törvényes keretek közt nem érvényes a hamis bizonyíték. Ügyfelem boldogasszonypusztai birtokán kizárólag fúrt kútból történik a vízellátás" – mondta az ügyvéd. "Vádemelés nem történt, a gyanút viszont gyengíti, hogy hamis bizonyítékokkal próbálják felépíteni. "

Az ügyészség megkapta a nyomozati anyagokat a rendőrségtől, vádemelési javaslattal. Most 30 napjuk van, hogy eldöntsék, elegendő bizonyíték van-e Galambos és társai ellen víz- és áramlopási ügyben. Lajcsi örül, hogy vége a rémálomnak, és bízik a független és pártatlan bíróságban.

Hirdetés