Életéért küzd a gyönyörű leukémiás modell, Magosi Viki

A karácsonyt a kisfiával és a párjával tölthette, de ma újra kórházba kell vonulnia Magosi Viktóriának. A gyönyörű modell leukémiával küzd.

A 26 esztendős győri mo­dell, Magosi Viktória egy nagy őszi fellépéssorozat előtt állt, de betegsége közbeszólt.

Hirdetés– Először arra gondoltam, hogy kimerült vagyok, de aztán a térdemben egyre elviselhetetlenebb fájdalmak jelentkeztek – mesélte a Borsnak. Az orvosi ügyeleten először trombózisra gyanakodtak, de a kivizsgáláskor kiderült, hogy komolyabb a baj.

– Akkor már annyira rosszul voltam, hogy a leletekkel elmentem a sürgősségire – folytatta Viktória. – Autoimmun-betegségre gondoltak, de a tünetek egyre inkább a leukémiára utaltak. Nagyon kiborultam. Addig is teljesen egészséges életmódot éltem, és nagyon féltem, hogy mi lesz majd a kisfiammal. Milán ráadásul idén lett elsős az iskolában. Nyár végén feküdtem be a kórházba az első négyhetes leukémiás kezelésre, és bíztam benne, hogy jobban leszek. Hosszú hajam volt, de az orvos javasolta, hogy vágjam le, mert ki fog hullani. Először csak rövidre nyírtuk, de aztán inkább kértem egy nullásgépet. A kisfiamnak óvatosan adagoltunk mindent, úgyhogy ő mosolygott azon, hogy anya kopasz lesz. De az iskolai magatartásán látszik, hogy zavar van a fejében. Mivel minden fertőzéstől óvakodnom kell, ha bejött hozzám a kórházba vagy én két hétre hazamehettem, maszkot viseltünk.

Hirdetés


A modell arról is mesélt, hogy korábban önbizalomhiányos volt, ezért elkezdett edzeni, melynek meg is lett az eredménye: fél év alatt látványosan megváltozott. Javasolták, hogy ősszel bátran induljon el fitneszversenyen bikini kategóriában.

Hirdetés


via : borsonline.hu