Így nézne ki ma Diana hercegnő

Diana hercegnőt Károly hercegtől való válása után három dolog érdekelte: a jótékonykodás, a fiai, és szerette volna visszahódítani egykori kedvesét, egy szívspecialistát. Pont 19 éve halt meg. A walesi hercegnő halálát – a sok-sok összeesküvés-elmélet ellenére – néhány végzetesen rossz döntés és egy ittas sofőr okozta.

Hirdetés
1997-ben augusztus 31-én, kereken 19 esztendővel ezelőtt halt meg a walesi hercegnő. Diana egy évvel korábban vált el Károly hercegtől, és onnantól három célt tartott a szeme előtt:


  • a jótékonykodást,
  • aktívan részt venni gyermekei nevelésében,
  • meghódítani nagy szerelme, Hasnath Khan szívét.

A családtagok, barátok, köztük a hercegnő legfőbb bizalmasa, Rosa Monckton nyilatkozatai alapján egyértelmű, hogy Diana hercegnő soha nem volt szerelmes Dodi Al Fayedba, akivel azt a nyarat és azt a végzetes estét töltötte. Az volt a célja, hogy egykori kedvesét, Hasnath Khan pakisztáni szívspecialistát, aki ’97 nyarán szakított vele, félve a rá váró élettől, féltékennyé tegye és visszaszerezze. Ezért választotta a hercegnő Dodit, ezért flörtölt, csókolózott vele a kamerák előtt, nem gondolva arra, hogy megállíthatatlan lavinát indít el, hiszen mindenki kíváncsi volt az évtized viszonyára.

1997. augusztus 31-én Diana walesi hercegnő meghalt. Hogy mi történt az utolsó 24 órában, miért utazott Diana Párizsba, mi történt percekkel a végzetes baleset előtt, arra ma már kevesen emlékeznek.

HirdetésAugusztus 30-án reggel a hercegnő Dodi Al Fayed vendégeként Szardínián ébred fel a Jonikal nevű jachton. A személyzet azt jelentette, hogy reggel két lesifotós nagyon közel merészkedett a hajóhoz, de sikerült elkergetni őket. A hercegnőt ez már nemigen foglalkoztatta, gondolatai a fiai körül jártak, akikkel két nap múlva, szeptember elsején találkozott volna Londonban. Vilmos és Harry ez idő tájt Balmoralban, II. Erzsébet királynő skóciai kastélyában tartózkodtak apjukkal és a királyi család tagjaival. Az eredeti terv szerint az ősz első napján utazott volna hozzájuk a hercegnő Szardíniáról, de Dodi rábeszélte, hogy egy nappal korábban repüljenek a francia fővárosba, mert szeretne valamit megmutatni neki. Diana ráállt.

És a sokakat is érdeklő kérdés.. Hogyan nézne ki a hercegnő , ma 2016 -ban. Nos , a grafikusok szerint, valahogy így :Hirdetés