Marynak bizonyítania kell, hogy állapotos volt

Nótár Mary bizarr per elé néz, ha bíróságon kell bizonyítania, hogy terhes volt és elvetélt. Ezt szeretné ugyanis volt menedzsere, Lakatos Róbert. A férfi azért perel, mert Mary nyilvánosan kijelentette: gyermeke az általuk okozott megpróbáltatások miatt ment el.

Hirdetés– Határozottan kijelentem, hogy Nótár Mary soha nem volt terhes – kezdte a Borsnak Lakatos Róbert. – Már nyáron kijelentette, hogy ha kiállok és elmondom az igazat, rám fogja majd a vetélést. Most beigazolódott, betartotta a szavát. Ő maga csinált közügyet a terhességéből, végighaknizta a magyar sajtót. Miután minket is ócsárolni kezdett, ezt már nem hagyhatjuk szó nélkül. Határozottan visszautasítom a vádakat! Különösen azt, hogy miattam vetélt el. Felszólítom őt, vagy a terhességéről, vagy a vetéléséről mutasson hiteles dokumentumokat. A bíróságon ugyanerre fogjuk majd kérni – magyarázta a volt menedzser.

 Az énekesnő elszánt, pedig kirúgott menedzsmentje egyre gorombább harcmodort alkalmaz ellene
Az énekesnő elszánt, pedig kirúgott menedzsmentje egyre gorombább harcmodort alkalmaz ellene © Vadnai Szabolcs

Hirdetés


Mary a Blikk tegnapi számában azt állította: a támadások, a viták a volt menedzserével, Lakatos Róberttel kezdett pereskedés okozta stressz miatt veszítette el a babáját.

Az indulatok tehát nem csitulnak, Lakatos Róberték csütörtökön egy közleményt hoztak nyilvánosságra, amelyben írtak Mary öngyilkossági kísérleteiről, egy béranyáról, az énekesnő párjáról és Mary jó előre kitervelt hamis terhességéről.

Nótár Maryt is megkerestük, hogy reagáljon volt menedzsmentje vádjaira, ő azonban nem vette fel a telefonját. Kora délután aztán egy közel félórás videóban jelentkezett az interneten, amelyben többek között bocsánatot kért a rajongóitól, barátaitól a napokban közzétett videoüzenete hangvétele miatt, de csakis azért. Elmondta, nem szokott trágár és ilyen indulatos lenni, de talán megbocsátják neki, hiszen igaza van.


Hirdetés