Meghalt Leia hercegnő! A Star Wars egyik kulcsszereplője volt


Tegnap írtunk arról, hogy Carrie Fisher szívrohamot kapott, és sajnos nem javult az állapota, ma meghalt.

Fisher a leszállás előtt 15 perccel lett rosszul, a repülőtérről mentők vitték Los Angeles-i kórházba.

Hirdetés


Az első értesülések szerint állapota válságos – közölte a TMZ.
Később a színésznő testvére, Todd Fisher közölte: nővérét az intenzív osztályon kezelik. “Nem lenne korrekt azt mondani, hogy stabil (az állapota). Nem azt mondom, hogy jól van, de azt sem mondom, hogy nincs jól – fogalmazott.
Todd Fisher nem osztott meg további részleteket testvére állapotáról, hiszen – mint mondta – ő sem tud sokkal többet másoknál. Megjegyezte azt is, hogy nagyrészt találgatások azok a jelentések, amelyek Carrie Fisher kórházba kerülésének körülményeiről szólnak.
Carrie Fisher Beverly Hillsben született Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő gyermekeként. Nagyszülei apai ágon oroszországi zsidó bevándorlók voltak. A hetvenes években debütált színpadon, majd 1977-ben aratott sikert a filmvásznon, amikor a Csillagok háborúja című filmben először alakította Leia hercegnőt Mark Hamill és Harrison Ford oldalán.

Hatvanéves korában meghalt Carrie Fisher, a Star Wars-filmek Leia hercegnője. Az amerikai színésznő a múlt héten súlyos szívrohamot kapott egy repülőúton, akkor sikerült stabilizálni az állapotát, helyi idő szerint kedden reggel, valamivel kilenc óra előtt halt meg Los Angelesben.


Hirdetés