Nem nyugszik Angelina, amíg tönkre nem teszi volt férjét Bradet


Nem nyugszik Angelina Jolie, míg teljesen meg nem semmisíti válófélben lévő férjét, Brad Pittet. Hollywood egykori első számú álompárja történetének szomorú végjátéka a jelek szerint Pitt teljes megsemmisülésével zárul majd, ahogy azt felesége eltervezte. A radaronline.com értesülése szerint Jolie egy több oldalas, afféle vádiratban pakolt ki a színész „viselt dolgairól”, kábítószerrel való visszaéléseiről, alkoholgőzös fenyegetőzéseiről, és családon belüli brutalitásairól, az iratot pedig ügyvédi letétbe helyezte. A családhoz közel álló forrás szerint a „vádirat” végleg tönkretenné Pittet.

Hirdetés– Hihetetlen, hogy tudott a hajdani nagy szerelem ilyen keserű gyűlöletté változni – mondja a forrás. – Az írásba foglalt leleplezést egyértelműen zsarolásnak szánta Angelina, valószínűleg ezzel sikerült rávennie Bradet, hogy mondjon le a gyerekek megosztott felügyeletéről.

Angelina titkos irattal zsarolja kétségbeesett férjét.
A színész végső elkeseredésében bíróságon követelte, hogy felesége vádjait titkosítsák. A bíró azonban elutasította a kérelmét, így az állítólagos bűnök bármikor napvilágra kerülhetnek.

Hirdetés– Brad körül már most megritkult a levegő szakmai értelemben, filmjei nem hozzák a várt nézettséget, a gondosan titkolt magán­életi szennyes kiteregetése pedig tönkreteheti a karrierjét – véli a bennfentes.