Szabó Zsófi karácsonyi ajándéka iriggyé tesz mindenkit

Luxus BMW kulcsával pózol a színésznő, aki ugyan nem kért semmit karácsonyra, de lehet,  a kocsit mégis megkapja.

A színésznő hét országra szóló lakodalma már árulkodott arról, hogy a férje, Zsolt igen bőkezű, a lehetőségeihez képest igyekszik mindent megadni a szerelmének.

Hirdetés


A lehetőségei pedig a jelek szerint kevésbé korlátozottak, mint az átlagembereké, Zsófit tejben-vajban fürdeti a fiatal vállalkozó. Karácsony közeledtével sem fukarkodik, legalábbis erről árulkodik Zsófi legfrissebb fotója, amin egy BMW luxusautó slusszkulcsával pózol. Felhívtuk a színésznőt, hogy megkérdezzük, a kulcshoz pontosan milyen autó passzol, s hogy ez lenne-e a karácsonyi ajándéka.


– Egy igen komoly autóról van szó, a kategóriájában is ritkaság – kezdi Szabó Zsófi. – Kipróbáltuk. Annyit elmondhatok, hogy nagyon klassz, de az sem titok, hogy nem az enyém. A karácsonyi ajándékom egyelőre egy csodálatos kiskutya, Picu, aki drágább nekem minden kincsnél. Mondtam is Zsoltnak, hogy ne vegyen nekem semmit karácsonyra, mert már mindenem megvan.


Hirdetés


A színésznő elmesélte, a kutyus ugyan hallgat a nevére, de egyelőre esze ágában sincs odamenni, ha hívják. Ezt a gazdi azonban egy cseppet sem bánja.

– Ha csak ő lesz a fa alatt, akkor is én leszek a világ legboldogabb embere – teszi hozzá, de persze nem tartja kizártnak – bár megbeszélték Zsolttal, hogy nem ajándékoznak –, hogy valami mégis lesz a fa alatt… talán a slusszkulcs?

Medveczky Ilonát egész életében nagylelkű és bőkezű férfiak vették körül. Fiatal korában kapott egy jachtot, tízkarátos briliáns gyűrűt, de egy cabrio Ford Thun­derbird márkájú luxuskocsival is megajándékozta az egyik rajongója.

Molnár Anikó, az egykori Nagy Ő, rövid, de szenvedélyes kapcsolatban volt Bochkor Gábor rádiós műsorvezetővel. Gábor egy nyitható tetejű Peugeot-val lepte meg a szépséget, melyet akkor sem kért vissza, amikor végül szakítottak.


Hirdetés


Bódi Sylvinek sincs rossz dolga, 2009-ben, amikor éppen a Sztárok a jégen című RTL-es műsorban szerepelt, a születésnapján hazaérve egy komplett jégpálya várta. A szerelme, Fecó a teraszukon állíttatta fel a magánpályát.