Anikó most Istenes Bencére vetette ki a hálóját.Csókolózni látták őket

Nádai Anikó és Istenes Bence kapcsolatáról már számtalan pletyka keringett, míg végül a két fiatalt a napokban egy járókelő buktatta le, amint éppen romantikus sétát tettek egy csendes városrészen.


A Blikknek beküldött fotóra már a pár sem tudott mit mondani, és inkább beismerték több, mint fél éve tartó románcukat, amit eddig foggal-körömmel titkoltak a nyilvánosság előtt.

Hirdetés

Mindezidáig a közös médiás rendezvényeken is inkább távol tartották magukat egymástól, nehogy kiderüljön az egymás iránt érzett szerelmük. Maguk sem gondolták, hogy egy óvatlan pillanatban egy átlagos ember fogja róluk lerántani a leplet, de ettől függetlenül nem estek kétségbe.

„Nincs értelme tovább tagadni. Együtt vagyunk Anival már nyolc hónapja, és úgy látom, ez komoly dolog kettőnk között. Mióta decemberben véget ért a táborommal kapcsolatos munka, és megszűnt a NekedValó, egyre többet tudunk együtt lenni nyilvános helyeken is, és túl fárasztó mindig arra figyelni, ki láthat meg minket. Legyen hát vége a titkolózásnak" - mondta el a Viva TV volt műsorvezetője, akire a továbbiakban is számít az anyacsatornája, annak ellenére, hogy műsorát megszűntették.
Anikó és Ben kapcsolata már jó ideje tart

A BeleValó vagány fekete démona - aki ma ünnepli a születésnapját - úgy tűnik, végre megtalálta az igazit, és saját bevallása szerint igazán boldog Bence oldalán, akiben őszinte, kedves és igen figyelmes embert ismerhetett meg.