Barátoknál húzza meg magát VV Anikó a kisbabájával

Öt év együttélés és egy közös gyermek után elköltözött Nádai Anikó.

Lapunk úgy tudja, a műsorvezető már el is hagyta a tavaly vásárolt közös házat, és jelenleg ismerőseinél, barátainál húzza meg magát, amíg saját lakást nem talál.A ValóVilág műsorvezetője és a szintén az RTL Klubnál dolgozó Kovács Dániel Richárd január elején sajtóközleményben tudatták, hogy hosszú évek után véget ért kapcsolatuk. Kettejüket már csak gyermekük, Patrik köti össze, akinek a nevelését közös ügynek érzik.

Amióta Anikó képernyőre került, rajongói folyamatosan aggódtak érte, hogy nagyon vékony. Utólag könnyen kitalálható, valószínűleg ez is annak köszönhető, hogy megromlott a kapcsolata a párjával. Bár Anikó mosolygós természetén ez egyáltalán nem látszódott, ennek ellenére a levegőben lógott, hogy bejelentést tesznek.

A Blikk információi szerint Anikó az, aki összepakolta az összes cuccát, és úgy döntött, elköltözik abból a házból, amit alig egy éve vásároltak és alakítottak át.

A Budapest környéki, vízparti házban most Dániel­ egyedül maradt, annak ellenére, hogy Anikónak a kis Patrikkal nincs hova menni. Neve elhallgatását kérő forrásunk azt is elárulta, a műsorvezetőnőnek nincs lakása, ám ennek ellenére mindenképpen a fővárosban szeretne maradni, hiszen munkája az RTL-hez köti.

Így addig, amíg nem talál magának megfelelő lakást, közeli barátoknál és ismerősöknél lakik. Elképzelni is nehéz, hogy milyen megpróbáltatásokon mehet keresztül az alig másfél éves kisfiával.Természetesen szerettük volna megkérdezni az érintetteket a jelenlegi helyzetről. Mindketten nagyon kedvesen a tudtunkra adták, hogy továbbra is a közleményben leírtakhoz tartják magukat, és semmi egyebet nem árulnak el a magánéletükről.

Anikó menedzserétől később megtudtuk: a műsorvezető jelenleg szabadságát tölti, mivel ilyen állapotban megérdemli, hogy kicsit pihenjen.

Hamar munkát ajánlottak neki


Hirdetés

Anikó mozgalmas éveket tudhat maga mögött. Nem sokkal azután, hogy 2011-ben kiesett a Való Világból, máris az Éjjel-nappal Budapest állandó szereplőjeként láthattuk ismét a képernyőn. Ekkor már együtt volt Dániellel, akivel később közös gyerekük is született. Tavasszal a Farm című tanyarealityben próbálhatta ki magát műsorvezetőként, majd később A ValóVilág 8.-ban is számítottak rá Istenes Bence oldalán.