Évekig eltarthat még Liptai Claudia drámája, erre senki nem számított

Mindössze kilenc hónapja tartott a szerelem, amikor megfogant Liptai Claudia és az érdi cukrászdinasztia tehetséges sarja, Pataki Ádám gyermeke. Ha valaki rájuk néz, egy pillanatig sem kételkedik abban, hogy Marcell Ádám igazi szerelemgyerek.


Az 1990-es évek elején még számítógépes tenyérjóslásból is élő Liptai Claudia - hiába agilis és célratörő alkat - feltehetően nem gondolta, hogy az év médiaeseménye lesz egyszer, ha életet ad gyermekének. Így lett, s ez még akkor is igaz, hogy azon túl, hogy megmutatták az újszülött kicsi öklét, s kórházi karszalagját a műsorvezető rajongói oldalán, teljes a hírzárlat az immáron kérgyermekes édesanya körül. A bejegyzés alatt mégis több mint 50 ezer ember érezte úgy, hogy jeleznie kell, osztozik Claudia örömében.

Megérkezett a jó � hír, örvendezett a fél ország

Az üzenet szép és egyértelmű: „Október 28-án reggel megérkezett Pataki Marcell Ádám, aki 57 cm hosszú, 3690 gramm és már most imádnivaló. A baba is, a mama is, és az apuka is jól vannak!” Utóbbi információ azért is lehetett fontos, hiszen úgy volt, hogy apás szülés lesz, de a hírek szerint az orvosok az utolsó pillanatban a császármetszés mellett döntöttek, így Claudia párja, Pataki Ádám nem szoríthatta szerelme kezét a szülőszobán.

Bár Claudia soha nem ejtett egyetlen rossz szót sem volt férjéről, Gesztesi Károlyról, nem lehetett könnyű Panka születésénél, amikor 17 órát vajúdott gyermeke édesapja nélkül. A színész ugyanis akkor éppen külföldön forgatott.

Claudia nem véletlenül kerüli a reflektorfényt

Hogy szülése után Claudia kerüli a nyilvánosságot, még akkor is érthető, ha a babavárás időszaka a szemünk előtt zajlott. Az elképesztően energikus színész-műsorvezető ugyanis egy fikarcnyit sem lassított. Bár a színháztól kicsit hamarabb elbúcsúzott, a TV2 képernyőjén tette a dolgát gyakorlatilag az utolsó pillanatig, s a pocakjában fejlődő gyermekről is sokszor ejtett szót a maga utánozhatatlanul őszinte és önkritikus humorával.

Hirdetés


Azt sem lehetett könnyű feldolgozni, hogy egy gátlástalan lesifotós készített egy felvételt Claudiáról, amint éppen kitolják a műtőből. A hírek szerint több százezer forintot remélt a fotóért, de egyetlen médium sem állt vele szóba. A kórházban aztán (nem Claudia kérésére) szigorúan elkülönítették a többiektől a híres kismamát, s a boldog család azóta már otthon örülhet a csöppségnek.Image result for liptai

Válni nem egyszerű

Az érdi mestercukrász papíron még nős. Claudia (még akkor is, ha Ádám már korábban közölte feleségével, hogy nem megy tovább együtt) először határozottan visszautasította a közeledést, de az érzelmeiknek nem lehetett parancsolni.


Hirdetés

Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, de az tény, hogy a házasságom már nem működött igazán. Ennek nem Claudia az oka, és nem is egyik pillanatról a másikra romlott el. Ezzel nem szűnök meg apának lenni, csak férjnek. 35 éves vagyok, a boldogságra vágyom, és remélem, Claudia mellett megtalálom" - nyilatkozta még kapcsolatuk hajnalán az akkor három leányt nevelő apuka (egy gyermeket felesége hozott a házasságba, ahol két közös lányuk született).S, hogy lesznek-e ők valaha házasok? Meglehet, ám Ádám feleségének ahhoz végre bele kellene egyeznie a válásba. Mi lenne ehhez emelkedettebb pillanat, mint a kisfiú születése? A Bors információi szerint azonban az asszony egyelőre lassítja a folyamatot, s az éltaluk megkérdezett ügyvéd szerint legrosszabb esetben évekig is húzódhat az ügy, ami igazából senkinek sem tenne jót.