36 milliót nyert 2 hónapja - 500 ft maradt a zsebében !


Közel két hónapja ért véget a ValóVilág Powered by Big Brother, ám a győztes, Soma még mindig csak papíron milliomos, ugyanis a rekordösszegű, 36 millió forintos fődíja még nem jött meg, neki pedig csak 500 forint maradt a zsebében.Hiába várta a pénzét, eddig még nem érkezett meg Soma számlájára a havi hárommillió forintos összeg. A VV győztes örül, hogy legalább nem költi a nyereményt, de a másik oldalról sajnálja, hiszen már alig van pénze, pedig a beköltözés előtt még félre is tudott tenni.

– Úgy mentem be, hogy számítottam arra is, hogy nem nyerek, ezért félreraktam nagyjából kétszázezer forintot a mobilszámlákra és arra, hogy legyen pénz ajándékot venni a családomnak karácsonyra. De szerencsére minden a legjobban alakult, hiszen december 11-én megnyertem a játékot – árulta el Soma, aki tudta, próbálta beosztani a pénzt, ám az mégis elfogyott.

– Feléltem a pénzt, vettem ajándékot, ételt, ruhát, és – bevallom – beruháztam egy játékkonzolra is. Így január közepén már elfogyott a pénz, így még kölcsön is kellett kérnem Zsoltitól egy tízest, ám ezt azóta már visszafizettem neki – mondta Soma, akit édesapja is kisegített egy kisebb összeggel, sőt volt villabéli barátnője, Evelin is meghívta már vacsorázni. Szerencsére azonban edzőteremre és fodrászra nem kell költenie, ugyanis mindkét szolgáltatást szponzorációban kapja. De ez nem segít akkor, ha egy vasa sincs.

Hirdetés


– Jelenleg nullán vagyok, de legalább van BKK-bérletem és kajám is, úgyhogy éhezni sem fogok. Mindezek ellenére fontosnak tartom, hogy elmondjam, nagyon hálás vagyok az RTL-nek mindenért, és felőlem küldhetik jövő augusztusban is, csak érkezzen meg a nyeremény.

Megkerestük az RTL-t, hogy mikor kaphatja meg Soma a nyereményét, kérdésünkre a cég marketingkommunnikációs osztálya válaszolt: „VV Somával január legvégén írtuk alá a nyereményéről szóló szerződést. Ez alapján 12 hónapon át havi 3 millió forintot kap a ValóVilág Powered by Big Brother győztese. Az első havi részlet rövid időn belül ott lesz a számláján.”

Somát megnyugtatta a válasz. – Ennek egy jó oldala van, legalább addig sem költöm el. Ennek nagyjából örülök – reagált rá Soma.

Már megvan, mire költi a nyereményt

Soma már pontosan eltervezte, mire költi rekordösszegű nyereményét. Tervei szerint vásárol egy lakást, amit kiad majd. A jelenlegibe vesz egy bútort, és nem feledkezett meg a két finalistának tett ígéretéről, miszerint Vivi és Gina fél-fél millió forintot kap a nyereményből.


Hirdetés

– Megesküdtem a családom életére, hogy kifizetem. Ha valamire megesküszöm, akkor azt betartom – szögezte le a VV-győztes.