A csótányok örökre eltűnnek a házadból, ha beteszel a ház sarkaiba ebből

Minden ember gyűlöli a csótányokat, ezt azt hiszem kijelenthetjük. Ez azonban a csótányokat nem zavarja. Ahol tudnak " sátrat " vernek, és elszaporodnak. Találkoztunk olyan súlyos fertőzöttséggel is, ahol gyakorlatilag nappal verekedtek a csótányok a konyhában. Ha csak éjszaka vannak csótányaid, akkor az azt jelenti, hogy valahol a kamrában vannak megbújva, ahol van némi táplálék, ezért nem bújnak elő napközben. Ha már napközben is látsz, akkor a bútorok mögött, és főleg a konyhában a konyhaszekrény háta mögött lesz a szaporulat nagy része.
Lehet szórakozni a különböző csótány csapdákkal, de az elszaporodott egyedek mindössze 1 %-a végzi a csapdában. A többi kikerüli, vagy észre sem veszi, hiszen más útvonalon közlekedik.

Hirdetés

A vegyszeres írtás veszélyes, hiszen megragadnak a vegyi anyagok a falakon, bútorokon, bármin amin meg tud tapadni. És senki nem szeretne csótány mérget belélegezni.

Próbálja ki ezt a módszert, és el fognak tűnni a csótányok. Gyűlölik a hagyma szagát, úgy hogy ki fognak költözni az Ön lakásából, és más helyet keresnek.

Feladat : Kockázzon fel egy egész vörös hagymát, és keverje el szódabikarbónával. A keveréket tegye be a ház sarkaiba, és hagyja ott 1 hétig.

Ezt olyankor érdemes csinálni, ha nincs otthon senki, mivel rettentő büdös lesz a keverék.


Hirdetés

Azonban hatásos, szóval megéri !