A tűzhelyed olyan tiszta lesz, mintha új lenne ! Csak hagyj benne egy éjszakán keresztül...


A sütő általában idővel lezsírosodik, ragacsossá válik, és elcsúnyul. Ez azért van, mert a sütés - főzés során felragad a sütő oldalára a kisülő zsírpára,és egyéb szennyeződések. Azonban aggodalomra semmi ok.


Hirdetés

Van egy nagyon hatékony anyag, amely el fogja tüntetni a csúnya zsírfoltokat a sütőd ajtajáról, és belsejéről.
FIGYELEM. Körültekintő magatartást igényel az alábbi módszer, mivel ammóniát fogunk alkalmazni, ami zárt térben mérgező . Tehát, a használat során hagyjuk nyitva az ablakot, hogy elkerüljük az esetleges kellemetlen mellékhatásokat.

A módszer : Vegyünk ammóniát, és tegyük egy tálba. Majd helyezzük egy egész éjszakára a sütő belsejébe. Majd zárjuk rá a sütő ajtót. Reggelre a leragadt zsírt úgy lehet majd lehúzni, hogy öröm lesz nézni.

Nagyon figyeljünk a fent írt szabályokra..


2, A teás kanna tisztítása

Nehogy véletlenül kidobd a levízkövesedett teás kannákat ! Van egy varázsszer, ami minden háztartásban megtalálható. Általában evésre szoktuk használni, de nagyobb mennyiségben rendkívül jól oldja a vízkövet .

Ez pedig az ecet !


Feladat : Ugyanannyi vízhez adunk egységnyi ecetet. A lényeg hogy teljesen elfedje a problémás területeket. Hagyjuk állni egy éjszakán keresztül, majd másnap egyszerűen mossuk el szivaccsal. Az eredmény szemmel látható lesz.

3, WC

Hirdetés


Mivel a wc állandóan víz alatt van, úgymond, ezért kialakulnak benne vízköves részek. A takarításhoz még csak össze sem kell koszolnunk magunkat, csak egy üveg 20%-os ecetet öntsünk éjszakára a wc csészébe, és reggel alaposan dörzsöljük le a wc kefével a csészét. Ha kész, húzzuk le, és meglátjuk a csodálatos eredményt.


4, A hűtőszekrény

A büdös hűtőszekrény oka legtöbbször a higiénia hiánya lehet a fő kiváltó ok. Ha valaki rendszeresen kipakolja, és átmossa a hűtő polcokat, és a romloktt ételeket nem tárolja benne, akkor nem lesz büdös soha a hűtő.
Van egy remek szer, ami megköti a szagokat, ezért hűtőszagtalanításra tökéletes.

Fogjunk 1 evőkanál szódabikarbónát, és keverjük össze fél liter vízzel. Keverjük el a szódabikarbónát, és törölgessük át vele az üresre kipakolt hűtő belsejét.

Ha megszáradt pakoljunk vissza.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is  !

Hirdetés