Az orvos szerint " piskóta " a férjem, azért nyavajog. 2 nap múlva meghalt

Petra férje András péntek reggel nem érezte jól magát, és délutánra be is lázasodott. A lázcsillapító ellenére sem javult az állapota, estére már a mellkasa és a tüdeje is fájt. Nem tudtak mit tenni, mivel egy faluban élnek, ahol nincs kórház, kihívták az ügyeletet. Az orvos megvizsgálta Andrást, és közölte, hogy egy " piskóta, aki nem bírja a fájdalmat, és ez egy egyszerű megfázás, férfi hozzá állással. Írt fel neki gyógyszert, és közölte hogy pihenjen a hétvégén , teázzon és ha hétfőre nem javul, keresse fel a háziorvosát.

András vasárnap délelőtt elhunyt. Kiderült, hogy tüdőgyulladása volt, azonnal kórházba kellet volna küldenie a kiérkező ügyeletes orvosnak, mert megmenthető lett volna.

Az özvegy asszony nem szeretne nagy felhajtást az ügy kapcsán, nem vállalja a kilétét, segítséget sem kér. Történetét azonban, azért osztja meg a nyilvánossággal arc nélkül, hogy felhívja a betegek figyelmét, hogy ha szokatlant tapasztalnak, és nem érzik jól magukat, ne féljenek kórházba menni, mert az életük múlhat rajta.

( Képünk illusztráció )