Eszter : Én vagyok Hajdú Péter barátnője

Hat hónap egyedüllét után újra boldog Hajdú Péter (41)! Eszter személyében talált rá a szerelem a tévésre: a hölgy 28 éves, civil, és szeretne a jövőben is a háttérben maradni. A Story magazin közölt fotókat a válófélben lévő producerről és fiatal kedveséről. Hajdú Péter a Blikknek megerősítette, hogy egy párt alkotnak.


– Igen, valóban új kapcsolat van az életemben – vallotta be a Frizbi műsorvezetője, akitől felesége, Sarka Kata tavaly júliusban költözött el a gyerekekkel közös otthonukból. Házassági válsága óta Eszter az első nő, aki közel került a showmanhez.

Hirdetés


Egy baráti kiruccanáson melegedtek össze, Hajdú Péter síelni vitte új párját
– Nagyon friss még a kapcsolatunk, ezért sokat nem szeretnék róla elárulni. De igen, Eszter van az életemben, hat hónap egyedüllét után készen állok az újrakezdésre. Nem szerettük volna idő előtt felfedni a kapcsolatunkat, de természetesen bujkálni sem akarunk, viszont még egy kis időre van szükségünk – tette hozzá Hajdú, aki a megjelent képek után nem látta értelmét, hogy tagadja a kapcsolatot. Sikerült barátnőjét, Esztert is elérnünk.


Hajdú Péter tavaly év végén hívta el randizni a csinos hölgyet, kapcsolatuk néhány hete tart
– Még csak két hónapja vagyunk együtt, szeretnénk vigyázni a kapcsolatunkra – kezdte a producer kedvese, akitől megkérdeztük azt is, mit szól ahhoz, hogy máris az érdeklődés középpontjába került választottja miatt.

– Erre nem nagyon lehet felkészülni, egy picit tartok is a dolognak ettől a részétől, de természetesen él egy elképzelés a fejemben, hogy mivel jár egy ismert férfi oldalán lenni. Tisztában vagyok azzal, hogy lesz ennek egy negatív oldala is, de próbálok a háttérben maradni. Civil ember vagyok, egy ügynökségnél dolgozom, és nyugodt életet élek. Tudom, hogy Peti mellett megváltozik majd az életem – magyarázta.Hirdetés

A Blikk megtudta azt is, hogy Eszter egy reklámügynökségnél dolgozik, és kommunikáció szakon végzett az egyetemen. Péter tavaly év végén hívta el először randevúzni, utána egy közös, baráti vakáción jöttek össze. Ezen a kiránduláson hódoltak Péter szenvedélyének, a síelésnek is. Külföldön randevúzni nyilván egyszerűbb volt, mint idehaza kimozdulni, ahol Hajdút mindenhol felimerik.

Húsvétra kimondhatják a válást

Sarka Kata még nyáron adta be a papírokat a bíróságon, hogy hivatalosan is pontot tegyen házassága végére, a tárgyalás időpontját november 29-ére tűzték ki, de a felek nem jelentek meg a bontóperen. Ezúttal állítólag Hajdú Péter adta be a keresetet, várhatóan tavasszal tárgyalják az ügyüket, húsvétra véget érhet az eljárás. Úgy hírlik, hogy Sarka Katának már hosszabb ideje van udvarlója, ám ezt nyilvánosan soha nem ismerte el.


Hirdetés