Felfoghatatlan: Holtan találták Lajsz András - koktélkeverő , egyetlen testvérét

Budapest — Tragédiák sora keseríti meg Lajsz András életét. A Blikk megtudta: a világbajnok mixer szerda reggel elvesztette szeretett öccsét, Csabát.

A családban történt váratlan haláleset nagyon megviselte az étteremtulajdonos mixert, akit telefonon értünk utol.


Hirdetés

– Szinte felfoghatatlan, ami történt! Az öcsém alig volt 50 éves! Telefonon kaptam a hírt, az édesapám talált rá szerda reggel az ágyában. Lefeküdt aludni, és meghalt. Képtelen vagyok elhinni! – halkult el a hangja Lajsznak, aki a napokban már utazik is Debrecenbe, hogy támogassa összetört édesapját.


Lajsz András lapunknak elmondta, sajnos a sors elsodorta egymástól őt és öccsét, de telefonon igyekeztek tartani a kapcsolatot.

– Sajnos karácsonykor sem tudtunk találkozni, az ünnepek előtt láttam utoljára. Érthetetlen, ami történt, kint volt náluk a rendőrség is, hogy kivizsgálják a halálát... semmi előjele nem volt a tragédiának – sóhajtott a mixer, aki igyekszik felkészülni lelkileg az elkövetkező napokra. – Nem lesz ez most könnyű senkinek. Megpróbálok minél több időt a családommal és édesapámmal tölteni, akit nagyon megviselt ez a váratlan tragédia. A támogatásra most mindannyiuknak nagy szüksége van – fogalmazott Lajsz, aki embertpróbáló időszakon van túl. Szinte egymást érik a sorscsapások az elmúlt hónapokban.

Hirdetés Lajsz kálváriája tavaly nyáron kezdődött, amikor összetűzésbe keveredett a közterület-felügyelőkkel, majd ezt köve­tően infarktust kapott saját éttermében. Alig heverte ki a szívrohamát, máris rendőrségi feljelentést tettek ellene, a hivatalos szervek ugyanis állították: Lajsz fojtogatott egy parkolóőrt. Idén januárban tovább folytatódott a csapások sora: Lajsz felesége kipakolt az étterem oldalán, mely szerint férje egy fiatal alkalmazottal csalja. A mixer nem tagadta, hogy „udvarolgatott” a hölgynek, ám szerinte nem volt köztük kapcsolat.

3 infarktusa volt 5 hét alatt

Lajsz András szinte orvosi csodának számít! A koktélkeverő a tavaly három szívrohamon is átesett öt hét alatt, majd a kórházban megfogadta, hogy visszavesz a pörgésből. – Szerencsém, hogy észbe kaptam, nem kell minden ládát nekem cipelnem és nekem készítenem a legtöbb koktélt. Életmódot váltottam, fogytam tíz kilót – nyilatkozta tavaly nyáron a Borsnak.

Hirdetés