H:P : Elküldöm a barátnőmet a gyerekeim miatt !

A tévés azt szeretné, ami Dávidnak és Noncsinak a legjobb, ezért amíg nem fordul igazán komolyra az új kapcsolata, nem erőlteti szerelme, Eszter és a gyerekek találkozását.

Bár az ország már tudja – tudván, hogy még nem olvasnak újságot –, gyerekeinek még nem mondta el Hajdú Péter, hogy édesanyjuk után új nő van az életében. Ez egyébként érthető, mivel a tévés és a 28 éves Eszter még csak hét hete alkot egy párt, jelenleg az ismerkedési fázisban vannak. Hajdú ugyan azt mondja, az ő korában, egy házassággal a háta mögött komoly kapcsolatot tervez, nem futó kalandokat, nem tudhatja, mit hoz a jövő – ezért maradt el eddig a bemutatás.

  – A gyerekeknek már beszéltem Eszterről, de még nem mutattam be őket egymásnak. De ha akarják, bármikor megismerhetik. Mivel a legjobbat szeretném nekik, rájuk bízom a döntést. Ha kíváncsiak rá, találkozni fognak vele, ha nem, semmi nem lesz kötelező – magyarázta a Borsnak Hajdú, aki természetesen annak örülne a legjobban, ha a gyerekei elfogadnák új választottját, bárki is lesz az.


Hirdetés

– Ha Eszter szimpatikus nekik, együtt is szervezhetünk programokat. De mivel tényleg ők a legfontosabbak, ha ez nem fog megtörténni, azt is el tudom képzelni, hogy az esetleg majd velem élő párom ne legyen otthon, amikor a gyerekekkel vagyok – folytatta Hajdú, aki ezt a fajta kompromisszumot csak átmeneti megoldásnak gondolja, természetesen hosszú távon nem lehetséges az, hogy a párját minden második hétvégén elküldje otthonról, amikor a gyerekek nála vannak.

Elvált szülők gyermekeként a tévés pontosan tudja, milyen érzés lehet most a kicsiknek. Egyébként nincs teljesen magára hagyva ezzel a szülői problémával, ugyanis kiváló minta áll előtte.

– Anyu ezt nagyon profin kezelte. Megismertem és meg is szerettem az új párját a válás után – mondta a tévés.

KATA MÁR VALÓSZÍNŰLEG FELKÉSZÍTETTE A GYEREKEIT

Az, hogy Hajdú Péter gyerekei tudomást szereznek-e az új párjáról, nem feltétlenül csak az ő döntése. Édesanyjuknak, Sarka Katának is joga van dönteni ebben a kérdésben. Kerestük Katát, de nem sikerült elérnünk, így egy korábbi nyilatkozatára hagyatkozunk. Mivel régóta lehetett hallani, hogy férjének új kedvese van, Sarka Kata már január elején azt nyilatkozta lapunknak, ő már felkészítette a kicsiket erre a lehetőségre.


Hirdetés

– Édesanyaként fontosnak tartom, hogy a gyerekeket is felkészítsem arra, hogy az édesapjuk körül megjelenik egy másik nő, az életébe jön egy új szerelem. A napokban beszéltem velük erről, és úgy láttam, hogy ez megérintette őket. Gondoltam, hogy így fogadják, de mégis szükséges volt, hogy felvilágosítsam őket, hiszen a nyilvánosság előtt éljük az életünket, bármikor bárhol megjelenhet olyan cikk vagy kép, ami eljut hozzájuk, vagy a társaik szóba hozzák az edzésen vagy az iskolában. Sokkal jobb, hogy ha én készítem fel őket erre a helyzetre – érvelt akkor a Borsnak Kata.