Megjelent a legújabb Nokia 3310-es !


Az HMD Global bemutatta a Nokia okostelefonok új generációját.

A régóta várt, globális termékportfólióban három új okostelefon található:

A nagy teljesítménnyel, masszív és prémium kialakítással, erősnek mondott szórakozási funkciókkal rendelkező, új Nokia 6

A kézbe tökéletesen illeszkedő, elegáns Nokia 5

Hirdetés


A Nokia 3, amely a cég szerint kedvező áron nyújt kiemelkedő minőséget.

Az új Nokia okostelefonok mindegyike Android™ Nougat rendszert futtat. A gyártó ígérete szerint naprakész, egyszerű és biztonságos használatot garantál, valamint elérhetővé válik a készülékeken a Google Asszisztens.

Valamint: Egy modern klasszikus, a legendás Nokia 3310 is újjászületve, dizájnját tekintve egy korszerű változtatással kiegészülve tér vissza.

A most bejelentett termékcsalád azt a szemléletet tükrözi, amely szerint nem csak a felsőkategóriás készülékek esetében kell hozzáférést biztosítani a kiváló minőségű megoldásokhoz, hanem minden fogyasztó számára elérhetővé kell tenni azokat - mondja a gyártó, amely szerint a gondos kialakítás mellett, a műszaki alkatrészeket is nagy odafigyeléssel tervezték és integrálták a telefonok kialakításakor.

A Nokia telefonok fémjelezte minőségen, egyszerűségen és megbízhatóságon alapuló örökségből merítve, a termékcsalád a rajongók új generációjának készült.

Letisztult élmény

A teljes Android rendszer biztosításával a felhasználók egy egyszerű, letisztult és megbízható élményt kapnak. A legújabb Google szolgáltatásokkal csakúgy, mint a havi biztonsági frissítésekkel, a Nokia okostelefonok naprakészek, biztonságosak és megbízhatóság jellemzi őket. Az új Nokia készülékek a Google legújabb megoldásával, a Google Asszisztenssel is rendelkeznek. A Google Asszisztens integrált, ami lehetővé teszi az egyszerű párbeszédet vele a Nokia okostelefonokon.

Visszatér a legenda: újra itt a Snake

Emellett a világhírű játék, a Snake ismét megdobogtatja majd az emberek szívét, hiszen egy új verziója a Messengerben lesz elérhető a Facebook Instant Games keresztplatform megoldás részeként. Az új, ingyenes Snake-et úgy fejlesztették ki, hogy akár a baráti társaságokkal együtt is lehessen játszani, így még többen lelik majd örömüket benne, mint korábban.

A Mobile World Congress előtt bejelentett új, Android operációs rendszert futtató Nokia okostelefonok a következők:

Nokia 6 világszerte – magával ragadó hangzást és élénk, színes, 5.5” méretű full HD kijelzőt ígérnek hozzá, amely a gyártó szerint valódi prémium okostelefon élményt nyújt. A Nokia 6 unibody készülékházát egy darab, 6000-es sorozatú alumíniumból alakították ki. Az intelligens audio erősítővel és a két hangszóróval a felhasználók megtapasztalhatják a mélyebb basszus és a páratlan tisztaságú hangzás élményét, amihez a Dolby Atmos® technológia is hozzájárul. Az új modellek négy színárnyalatban – ezüst, acélkék, vörösréz színekben, valamint matt feketében – lesznek kaphatóak, kiskereskedelmi áruk várhatóan 229 euro lesz.

Nokia 6 Arte Black Limited Edition – a Nokia 6 termékportfólió bejelentése alkalmából mutatták be a Nokia 6 Arte Black Limited Edition készüléket. A 64GB belső memóriának és a 4GB RAM-nak köszönhetően ez a különleges modell a Nokia 6 készülékcsalád legjobb tulajdonságait egyesíti egy magasfényű fekete kiszerelésben. Kiskereskedelmi ára várhatóan 299 euro lesz.

Nokia 5 – egy vékony és kompakt okostelefon, amely tökéletesen illik a kézbe. A Nokia 5  egy darabból álló, 6000-es sorozatú alumíniumból precízen kialakított készülékháza nagyszerűen illeszkedik az igényesen megformált Corning® Gorilla® Glass laminált, 5.2” méretű IPS HD kijelzőjéhez. A Qualcomm® Snapdragon™ 430 mobil platformmal és a Qualcomm® Adreno 505 grafikus vezérlővel rendelkező Nokia 5 a részletekre is kiterjedő, megbízható működést és felsőkategóriás készülékekre jellemző minőséget garantál minden felhasználónak. A készülék négy színárnyalatban – ezüst, acélkék és vörösréz színben, valamint matt feketében – lesz elérhető, várhatóan 189 eurós kiskereskedelmi áron.

Nokia 3 – Az egy darabból álló alumíniumból igényesen megmunkált készülékházzal, a finoman formázott Corning® Gorilla® Glass laminált, 5” méretű kijelzővel és a tökéletesen illeszkedő 8MP-es, széles rekesznyílású kamerákkal (előlapi és hátlapi) a Nokia 3 valódi prémium minőségű okostelefon élményt nyújt kompakt és elegáns formában. A készülék négy színárnyalatban – ezüstfehér, acélkék és rézfehér színekben, valamint matt feketében – lesz elérhető világszerte, várhatóan 139 eurós kiskereskedelmi áron.

További bejelentések:

Nokia 3310 – egy modern klasszikus újjászületése. Vékony, könnyű és hihetetlenül tartós. A valaha volt egyik legkeresettebb mobiltelefon, a Nokia 3310 egy újszerű csavarral kerül ismét piacra. A készülék 22 órás beszélgetési idővel és akár egy hónapos készenléti idővel büszkélkedik. A Nokia 3310 mobiltelefont friss, színes, korszerű dizájnja teszi újra vonzóvá. A telefon négy jellegzetes színben – fényes élénkpiros és sárga, valamint matt sötétkék és szürke – lesz elérhető. A Nokia 3310 kiskereskedelmi ára világszerte várhatóan 49 euró lesz.


Hirdetés


Tartozékok – a Nokia tartozékok kínálatát is bemutatták, amely hűen követi az ikonikus dizájn-filozófiát. A Nokia tartozékportfólió számos fejhallgatót, hordozható és Bluetooth hangszórót, autós töltőt, telefontokokat és kijelzővédőket tartalmaz.

A Nokia okostelefonok és mobiltelefonok a Mobile World Congress kiállításon is megtekinthetők a Nokia standnál, az HMD részlegénél (Hall 3, stand 3A). Várhatóan 2017 második negyedévében derül ki, hogy a készülékek mikor lesznek elérhetők. Az biztos, hogy az új telefonok egy- és két SIM kártyás változatban is elérhetőek lesznek.


Hirdetés