Tojást, sonkát és szalonnát tesz a nyitott csirkemellbe. A végeredmény ínycsiklandozó

Ezt a receptet annak ajánlom, akik szeretik a könnyedén és gyorsan elkészíthető, de annál laktatóbb finom ételeket. Néhány összetevő, egy kis odafigyelés, és 30 perc múlva készen a finom főétel. Egy adag krumplipürével olyan ételt készíthetünk, amitől a vendégek, vagy a család megnyalja mind a tíz ujját.Amire szükségünk lesz :

-csirkemell ( kérjük félbe szelve a hentestől )
-2 szelet sajt
-4 szelet bacon
-2 szelet sonka
-2 főtt tojás
-só
-hagyma
-olaj
-madzag

Először nyissuk szét a csirkemellet, és helyezzük el a pulton.
Hirdetés

A következő lépés, az lesz hogy elhelyezzük a bacont a csirkemellen a képen látható módon. Figyeljünk, hogy egyirányba álljanak a szalonnák.


Ezt követően a baconnal ellentétes irányba helyezzük el a 2 szelet sajtot, és a 2 szelet sonkát. Mindezek tetejére tegyük a 2 egész főtt tojást ahogyan a képen is látni lehet.

Óvatosan kezdje el felcsavarni az egészet, ügyelve arra, hogy a belső tartalom ne csússzon szét.Ha ez kész csavarja körbe madzaggal, ami összetartja majd a sütés folyamán.Egy tepsibe tegyünk egy kis zsiradékot, vágjuk fel a hagymát, és öntsünk hozzá egy pohár fehérbort. Tegyük a tepsi közepére a csirkemellünket, és süssük előmelegített sütőben 35 percig 180 fokon.

Ha elkészült szeleteljük fel, és tálaljuk krumpli pürével.Hirdetés