3 milliót gyüjtöttek Lópici úrnak a punk énekesek. Le a kalappal


Rockzenészek mentik meg Lópici Gáspárt?


Két héttel ezelőtt kérte meg rajongóit az Aurora zenekar, hogy segítsenek a méltatlan helyzetbe került színművészen, Szilágyi Istvánon. A Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárját mindenki ismeri, szereti, ezért is döbbentette meg az embereket, hogy anyagilag és egészségileg is milyen kétségbeejtő helyzetbe került. Legutóóbb pont a Bors írta meg, hogy monoklival a szeme alatt vette át a Művészek a művészekért Alapítvány Remember-díját.

Hirdetés


Az Aurora zenekar arra kérte a rajongóit, hogy vásároljanak tőlük 5000 forintos pólóikból, hogy a befolyt összeggel segítsék a színészt. A bandának fantasztikus rajongótábora van, hiszen 660 darab pólót rendeltek meg, két hét alatt – tudta meg a Fülesbagoly. Ennek összértéke, 3.3 millió forint.


Az 1983-ban alakult győri punkegyüttes, Nincs térerő című dalában szerepelt Szilágyi István, innen a barátság a zenészekkel és az ismeretség a rajongókkal.


A zenészek úgy tervezik, hogy április 28-án Budapesten, a Prága Sörházban egy rendhagyó Auróra akusztikus koncert keretein belül adják át az adományról szóló szerződést a színművész részére. Remélik, lesz olyan jó egészségi állapotban, hogy meg tudjon jelenni a koncerten.

ÍGY KÉRTEK SEGÍTSÉGET RAJONGÓIKTÓL A ZENÉSZEK

Hirdetés


Kedves Barátaink!

 Összefogást hirdetünk!

 Mint ahogyan azt bizonyára a média ilyen-olyan felületeiről megtudtátok, jó barátunk, több videoklipünk főszereplője, a színművész-legenda (a sokak által csak Lópici Gáspárként ismert) Szilágyi István egészségügyi állapotából kifolyólag nehéz helyzetbe került. Nem csak nekünk, de az egész nemzet számára okozott felejthetetlen, boldog pillanatokat, így kötelességünknek érezzük, hogy segítő kezet nyújtsunk neki és ebben számítunk a Ti közreműködésetekre is!
Mi nem likevadászatra használjuk ezt a posztot, valódi csapatmunkával szeretnénk anyagi segítséget nyújtani. 
Az akcióban az alábbi linken keresztül előrendelhető támogatói póló megvásárlásával tudtok részt venni, amelynek ára 5000 Ft. 
Minden megrendelt darab után befolyt teljes hasznot Szilágyi István életkörülményeinek javítására ajánljuk fel. 

Fogjunk össze, segítsünk együtt! http://aurora.hu/tamogatoi-polo/

 Aurora zenekar

ÉS ÍGY KÖSZÖNTÉK MEG

Hirdetés


Kedves Támogató, Barátunk! Először is engedd meg, hogy kifejezzük és tolmácsoljuk a zenekar és Pityi bácsi háláját. Megható, hogy egy felhívás ennyi Ember jóindulatát, segítő szándékát eredményezte.
Most, hogy a rendelések zöme beérkezett és feldolgozásra került, elkezdődött a támogatói pólók gyártása. A tervek szerint a héten elkészülnek és a kiszállítás is folyamatos lesz. A csomagokat utánvételesen küldjük, az ellenértékük pedig egy elkülönített számlára kerül. Erről a számláról fogjuk a szükséges étkeztetési, gondozási, lakhatási költségeket szoros elszámolással utalni, fizetni. Egy támogatói szerződésben rögzítjük, hogy a befolyt összeget milyen formában és mire költjük. Ezzel szeretnénk biztosítani jó előre azt a kontinuitást, amely érezhető változást hoz Pityi bácsi életében és jövőképet ad számára. 
 A tervek szerint április 28-án Budapesten a Prága Sörházban (VII. Kertész u. 3.) egy rendhagyó Auróra akusztikus koncert keretein belül adjuk át az adományról szóló szerződést a Művész Úr részére, ahová remélhetően egészségi állapota engedi, hogy eljöjjön. 
Köszönjük és büszkék vagyunk Rád, hogy segítettél, részese lettél egy nagyszerű dolognak!
Ne feledd, mindig van a közeledben valaki, akinek szebbé teheted a jelenét, jövőjét egy szóval, érintéssel, jóindulattal! Tisztelettel: Auróra zenekar