Hajdú : Feleségül venné Esztert, de van egy nagyon erős feltétele !

Hajdú Péter év elején melegedett össze jelenlegi párjával, Eszterrel, és azt is elárulta, hogy ha úgy hozza a sors, a házasság is szóba jöhet majd.


Hirdetés
Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata tavaly nyáron romlott meg, úgy tűnik, nemsokára hivatalosan is különválnak útjaik. Erre azért is van szükség, mert Katát egyre többször látni egy titokzatos férfi oldalán, Péter pedig nyíltan felvállalta, hogy együtt van egy Eszter nevű hölggyel.

Noha kapcsolatuk még igen friss, Péter tudja, hogy Eszter fiatal kora miatt biztos szeretne esküvőt, ettől pedig nem szeretné megfosztani, annak ellenére, hogy régebben többször elmondta: csak egyszer szeretne oltár elé állni.

- Hogy újranősülnék e? Természetesen igen. Nem magával a házassággal, hanem a házasságommal volt probléma - mondta a Ripostnak.

A műsorvezető Sarka Katával templomban is kimondta a boldogító igent, azonban tudja, hogy ennek az eskünek a feloldása komoly procedúrával járna, ezért nem is tervezi, hogy ezt megteszi.

Hirdetés

- Hívő emberként nagyon sajnálom, hogy véget ért a házasságom. Ha lesz is még esküvőm, azt már nem templomban fogom tartani. Én eleve egyet terveztem, de sajnos a sors közbeszólt..