Kérlek segítsetek és váltsuk valóra a beteg Ricsike egyetlen kívánságát! OSSZÁTOK!

Ennek a súlyosan beteg kisfiúnak sajnos nincsenek barátai, egyetlen kérése volt csak, hiszen hamarosan lesz a születésnapja.



Hirdetés


Farkas Ricsi betegsége olyan ritka, hogy rajta kívül csupán egy embert diagnosztizáltak ugyanezzel az egész világon. Hatalmas fájdalmakkal küzd, folyamatosan küzd az életéért. 

Ricsi édesanyja, Eszes Ágnes közzétett egy felhívást Facebookon. 

Szia Mindenkinek! Nem tudom ki hogy van vele ,de sok dolgot nem értek ami körülöttünk történik,vagyis nem történik!Immár több mint 1 éve Ricsike nem tud járni! Mi azóta minden követ meg próbáltunk meg mozgatni ,nagyon sok utat megtettünk fölöslegesen! Rengeteg embert megkerestünk,hogy segítsen Ricsit lábra állítani ,de sikertelen volt mind! Próbálnánk a súlyát felemelni,persze orvosi segítséget kérve ,de semmi! Könyörgöm az én Fiam nem földönkívüli,csak egy beteg gyermek ,aki Élni szeretne! Nem tudom felfogni ,hogy Magyarországon nincs egy gyógytornász egy orvos csoport aki azt mondaná :Igen én Segítek!Nem csodát várunk ,hiszen tisztában vagyunk Ricsike Állapotával kapcsolatban,de édes Istenem most az járja ,hogy meg kell várni ,hogy valaki meghaljon?! 2 művénája ,stomája ,vesekövei vannak ami csak transzplantációk után jöttek! Lélegeztetőgépet kell használni alváskor ! Szellemileg mindennel tisztában van,és ez így jó??? Hagyni kell egy kis Embert szenvedni???A másik az anyagi helyzetünk ami tényleg nem jó,csak sokan kételkednek benne! Most hetek óta Zoli azért nincs itthon hétköznaponként,hogy ezeket valahogy tudjuk fedezni!Nem egyszerű sőt nagyon nehéz ,de Ricsike Élni Akar És mi segítünk neki ebben!!!!!


Ricsi július 26-án lesz 14 éves, arra kérnek hát mindenkit, hogy küldjön neki képeslapot, hogy érezze, ez a nap róla szól. Ricsi kedvenc állatai a macska, kutya panda és cápa, mesehősök közül pedig a Shrek, Pókember és a Transformers a kedvence. 


Ha örömet szeretne okozni Ricsinek, erre a címre tudja küldeni a képeslapot: Farkas Richárd, 5100 Jászberény Boldogszállás út 9. 


De egy megosztás is rengeteget segíthet! 
Előre is hálásan köszönjük nektek!
Sziasztok ! Nagyon sokat gondolkodtam megtegyem-e ezt lépést,de úgy érzem Ricsike boldogsága miatt meg kell! Mivel,hogy nem sokára lesz a 14-ik szülinapja Örömet szeretnénk szerezni számára ! Sajnos az én NAGY FIAMNAK nincsenek barátai,nincs olyan akivel tudna egy picit rosszalkodni,vagy a kis kamaszos titkait megbeszélni! A nap 24 órájában én vagyok vele,én vagyok az édesanyja és a barátja egyben,ami nem baj ,Sőt! De Ő egy okos 14 éves nagyfiú,akinek fáj az,hogy nincs kis haver!Éppen ezért arra kérlek benneteket ha megoldható lenne,küldjetek neki képeslapot,levelet,hogy érezze ez a nap Róla Szól!!! És még egy dolog imádja Class Fm rádió reggeli műsorát,ahol Sebestyén Balázs és kis csapata poénkodik minden nap! Ha valaki tudna abban segíteni,hogy találkozhasson velük,olyan élmény lenne számára ami leírhatatlan!Címünk:5100 Jászberény Boldogszállás út 9!! KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!!!

Hirdetés



Hirdetés