Látja ezt a kisfiút? Ma ő a világ legkövérebb embere, a majd 400 kilójával.

James King a világ legkövérebb embere. Mikor 270 kilós volt, megpróbált lefogyni, azonban csak még tovább hízott.

A férfi nem tudta pontos súlyát, de körülbelül 340 kiló körülire becsülték. A 46 éves James Kentuckyban él az Egyesült Államokban és már három éve nem tud felkelni az ágyából. Ennek köszönhetően nem is tudta meglátogatni orvosát, Dr. Nowzaradant, így Skype segítségével beszéltek, az orvos elmondta a kórosan túlsúlyos férfinak, fogyjon legalább 70 kilót, majd menjen el hozzá Houstonba kezelésre. James azonban csak mentőautóval képes megtenni a 13 órás utat.


Hirdetés

Mivel a biztosító nem volt hajlandó pénzt fizetni a mentőért, így a férfi barátnője indított egy online pénzgyűjtést, hogy eljuthassanak a kezelésre. A gyűjtésre szinte semmi adomány nem érkezett, szóval a férfi apja jelzálogot vett fel a házra, hogy kifizethessék az utat.

A nagy napon tűzoltók emelték ki a férfit a házból, majd ő, a barátnője Lisa és a kislányuk Bailey végre elutaztak Houstonba, ahol megmérték a férfit. 333 kilót nyomott. Az orvosa meglehetősen ideges volt, ugyanis kérése ellenére James alig fogyott valamit. A kórházban tartották, majd miután leadott még 25 kilót hazaengedték.

A férfi ezt követően sem változtatott az étkezési szokásain, barátnője is gyorskajákkal tömte őt. Ráadásul kihagytak egy találkozót az orvossal is, aki ezért személyesen ment el találkozni betegével. Látható volt, hogy semmit sem fogyott ezért újra beutalták a kórházba ahol megmérték és elképesztő, 382 kilót nyomott. Ezután kórházban tartották 800 kalóriás diétán.

Gyerekkori képei elkészültekor, még semmit nem sejtettek..A hihetetlenül nagy testsúly rendkívül magas kockázati tényezőt jelent a halálra
A gyorskaják miatt hízott el ennyire, talán csak a halál várhat rá..
Hirdetés


A bal lábán látható, hogy nincs megfelelő keringés a testrészekben, ezért rothadni kezdett az izomzata
Hirdetés