Nádai Anikó:" Se otthonom, se munkám.."

Élete egyik legnehezebb időszakán van túl Nádai Anikó. Szinte pár hét alatt fordult meg vele a világ: vége lett a műsornak, amelyben dolgozott, szakított gyermeke apjával és otthonából is ki kellett költöznie.


Hirdetés

December közepéig a ValóVilág Powered by Big Brother műsorvezetője volt, de azóta nem kapott újabb lehetőséget a csatornától. Január elején kiderült, öt év után vége a szerelemnek Anikó és kisfia, Patrik édesapja, Dániel között. Ezzel együtt elvesztette otthonát is, hiszen a szakítás után kisfiával ő költözött el, maga mögött hagyva az egykori szép emlékeket.

Persze Anikó erős nő, már zaklatott gyerekkorában meg kellett tanulnia, milyen elveszíteni valakit, amikor édesapja eltűnt az életéből. Ám így sem volt egyszerű számára az elmúlt két hónap, pláne amikor kiderült, volt szerelmének máris új párja van.


Anikónak se munkája, se állása, de hamarosan minden jobbra fordulhat /Fotó: Gy. Balázs Béla
Szerencséjére minden nehézségért kárpótolja a kisfia, aki miatt nem is hagyhatta el magát sem lelkileg, sem fizikailag. Albérletbe költözött, és a családja, barátai segítségével próbál megerősödni.

A magánéleti sebek lassan gyógyulnak, de a munka terén az elmúlt két és fél hónapban nem történt változás, Anikónak december közepe óta nincs képernyős munkája, amely az utóbbi években nem­csak hivatás, de komoly bevételi forrás is lett az életében. Az eddig az RTL Magyarország által nyilvánosságra hozott műsorokban sem vetődött fel Nádai neve, ám a Blikk a csatorna egyik bennfentesétől megtudta, a közeljövőben Anikó visszatérhet a képernyőre. Úgy tudjuk, a Reggeli című műsor kapcsán is szóba került, amelyről természetesen megkérdeztük az RTL Klubot.

– Anikó RTL-es karrierjét a ValóVilág-os szereplése óta egyengetjük. Személy szerint tehetséges műsorvezetőnek tartom, akivel határozott és pontos terveink vannak már a közeljövőben is – erősítette meg információink egy részét Herman Péter, az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója, de konkrétumokat nem akart elárulni.

Valóságshow-ban futott be

Hirdetés


Nádai Anikó 2010. november 29-én tűnt fel az RTL Klub képernyőjén, a ValóVilág 4. szériájában. A műsort végül nem ő nyerte, de valószínűleg Anikó járt a legjobban a szerepléssel, hiszen a karrierje szépen ívelt felfelé, megmaradt az RTL kötelékében, miközben a széria többi szereplője – egy–két kivétellel – szép lassan visszatért eredeti munkájához.