Pumped Gabó saját édesanyját húzta le pénzzel. Ételre kért " kölcsön " , és erre a SZERRE költötte

Teljesen kiakadt Zsuzsanna, Pumped Gabo édesanyja. A szerető szülő az RTL Spike adásából szembesült csemetéje életvitelével, amely a közönséget olykor bosszantja vagy mosolygásra készteti, de egy édesanya szívét elkeseríti.


Hirdetés

Nem meglepő, hiszen Gabo például már kezdésként rávette kedvesét, hogy orális örömöket okozzon neki a szoláriumban. Pumped Mamónak pedig ez az adássorozat kellett ahhoz, hogy rádöbbenjen, gyermeke mennyire trágár, a tőle kapott pénzt csirkehús helyett fehérjeporra költi és a lányokat sem kíméli.

– Fogalmam sem volt, hogy ezzel fogok szembesülni! Ha tudom, hogy ez a műsor ennyire durva és nyers lesz, nem biztos, hogy vállalom a szereplést. Egy anyának pokoli nehéz ilyen helyzetben látnia a gyermekét. Nem örülök, hogy így viselkedik, az intim pillanatait nem lenne szabad ország-világ elé tárnia – magyarázta lapunknak Zsuzsanna.

Hirdetés

Egy hete tűzte műsorára a csatorna a Pumpedéket, a reality a Balaton Soundon egyedi táncáról elhíresült gyúrós fiú mindennapjait mutatja be barátnőjével, Ágival és Gabo családjával. Így került a képbe az édesanya is.


Zsuzsanna ma már kétszer is meggondolná, hogy szerepeljen-e fia műsorában
– Durva élmény volt visszanéznem magam! Direkt nem öltöztem ki, otthoni szerkóban, smink és frizura nélkül vártam a stábot, gondoltam, így lesz hiteles – árulta el Zsuzsanna, akinek fia is hétköznapi formáját nyújtja, bár ez nem nagyon tetszik az édesanyjának. – Roppant kulturálatlanul viselkedik Gábor. Még nem volt alkalmam beszélni vele, amióta láttam az első két adást, de biztos, hogy sort kerítünk rá és mondhatom, nem teszi zsebre, amit tőlem kap. Bár Ági viselkedése sem tetszett, hihetetlenül trágárul beszélnek, ezen kiakadtam – sorolta Zsuzsanna, akivel néhány epizód erejéig találkozhat a közönség hétfő esténként az RTL Spike-on.

Hirdetés