14 milliárdot fizet ez a nő, ha el tudod csábítani. DE van még egy feltétel


Átszámítva 14,2 milliárd forint értékű pénzjutalmat ajánlott fel Hongkong egyik leggazdagabb embere annak a fiatalembernek, akinek sikerül elcsábítania leszbikus lányát. A különcségeiről ismert Cecil Chao azután tette 500 millió hongkongi dollár összegű felajánlását, hogy a minap kiderült, 33 éves lánya, Gigi Chao valamikor az év folyamán Franciaországban "törvényesítette" hét éve tartó párkapcsolatát kedvesével, egy Sean Yeung (másként: Sean Eav) nevű nővel.


Hirdetés
A 76 éves ingatlanmágnás hangoztatta, hogy olyan csábító jelentkezését várja, aki tehetséges, de pénz hiányában nem tud önálló vállalkozást indítani, s csak az a lényeg, hogy nagylelkű és jószívű legyen, kedves legyen "egyszerre szép és tehetséges" lányához. Cecil Chao, a Cheuk Nang ingatlanbirodalom tulajdonosa, a Kínához visszakerült egykori brit gyarmat egyik leggazdagabb embere, a felhívásban merő szóbeszédnek minősítette a lánya franciaországi "esküvőjéről" szóló híreket, és hangoztatta, hogy a Manchesteri Egyetemen építészetből diplomát szerzett lánya, aki hozzá hasonlóan helikoptert vezet és a családi cégbirodalom egyik igazgatója, még hajadon, vagyis "szabad feleségjelölt". Az apa hangoztatta, hogy a lány "ragaszkodó a szüleihez, nagylelkű és önkéntes munkát is végez".


Hirdetés
Gigi Chao az apjávalBár a "fejpénz" meghirdetése nyomán a dúsgazdag örökösnő Facebook-oldalát kérők százainak felkínálkozása árasztotta el, Gigi Chao higgadtan, sőt megfogalmazása szerint "meghatódottsággal" fogadta apja újabb különcségét. Szerinte a jutalom kitűzésével amúgy toleráns szülője csak egy újabb, "érdekes" módját találta meg annak, hogy kinyilvánítsa szeretetét. A levéláradat nyomán mindazonáltal zárolta Facebook-oldalát, és egy bejegyzésben felszólította apját, hogy "a család mentális egészsége érdekében" vonja vissza a kitűzött jutalmat.
Nem tudni, hogy a szokatlan ajánlat mennyire komoly a különcségeiről ismert üzletember részéről, lehet, hogy csak a feltűnést kereste, ami sikerült is neki, mert az 50 millió eurós "házassági vérdíj" híre bejárta az egész világsajtót. A playboy ingatlanmágnás egyébként maga sem nősült meg soha, három gyermeke három különböző nőtől van, s azzal szokott hencegni, hogy élete során mintegy 10 ezer nővel feküdt le.

Gigi Chao a kedvesévelGigi Chao egy 2007-es interjúban toleráns szülőként dicsérte apját, akiről azt mondta, hogy inkább a barátja, mint a szülője. Akkor azt mondta, hogy szülei soha nem gyötrik túlzott elvárásokkal.

Hirdetés