3 fiam is elment Angliába miattad!! Itthon éhen haltunk volna

"VIKTOR nem bírom már!" Egy reményvesztett édesanya levele Orbán Viktorhoz. Ha sokan megosztjuk, talán eljut hozzá.

"Viktor! Eddig tartottam magam, de most már NEM BÍROM! Tele a média az ország jobban teljesít plakátokkal, reklámokkal – igen, így igaz. A fiatal és dolgozni vágyó emberek kitelepítésében és milliós lopásokban biztos jobban teljesít!

Hirdetés

DE! Most már elég! Tönkreteszed az életem! Nem csak az enyémét! Ma, elbúcsúztam a harmadik fiamtól is. Elment. Angliába!!! Érted Viktor?! Ha a te családodban történne ez hogy reagálnál?! Mond el kérlek! Elment egy jobb élet reményében, ahol a 8 órai munkával, 10-szer annyit keres, mint itthon! Mi a fenét csinálsz Viktor??!! Tisztában vagy vele? Ha igen, akkor miért csinálod?!

Megfenyegettek ? Megvettek? Kiálltunk melletted, kétszer is szavaztam rád, mert ígértél…ígérgettél, és mi történt ? Mi lett az egyetemista Viktorral, akiben égett a tűz és azt mondta, hogy felszámolja a bűnözést, a korrupciót, a munkanélküliséget ? Felneveltem 4 gyereket ennek az országnak, de miért ? Ezért , Viktor? Nem kívánom azt az érzést senkinek, amit átéltünk minden alkalommal, mikor egy gyerekem kénytelen volt elmenni. Ez már háromszor megtörtént. Most már mi is megyünk. Eladok mindenem és megyünk egy másik országba, ahol még idegenként is embernek néznek . 63 éves vagyok.


Hirdetés
Még az átkos rezsimben sem történt ez meg, ami ma Magyarországon. Hivatalos NI szám alapján, már csak Angliában eléri az 1,3 milliót a kinn dolgozó Magyar regisztráltak száma. És mi van a többi országgal ? Nem 350 ezer emberről beszélnek, mint ti……És mi jön még ??? El kéne gondolkodni Viktor, mit műveltek. Én itt akartam leélni az életemet, mindenkit elüldöztök. Nézd meg a képeket, a szemünk mindent elárul……. Köszönöm Viktor. Sikerült, még egy boldog, reményekkel teli családot szétszakítani."

Üdvözlettel,
Egy megtört és kétségbeesett édesanya

Kérlek osszátok, hátha eljut a mélyen tisztelt miniszterelnök úrhoz!!!
Hirdetés