Az Árpád hídi metró aluljáróban idős nénike árulja a nárciszokat, tulipánokat.150 forintért adja a csokrot, nagyon szép virágok !

Az Árpád hídi metró aluljáróban idős nénike árulja a nárciszokat és a tulipánokat. Egy csokorban öt szál virág, mindegyik csodaszép. Amióta a környéken lakok, minden évben kora tavasztól amíg az időjárás engedi minden nap kint ül. Miután ma megvettem az adag virágomat (egy csokor 150Ft), szóba elegyedtem vele. A nénike maga termeszti a növényeit a kertjében, reggel leszedi, jön árulni, és addig marad, míg el nem adja.

Hirdetés
Azt mondja, hogy inkább kint ül, és eladja amit maga megtermeszt, mint hogy kéregetnie kelljen. A mai nap kicsit kevés volt a forgalom, ezért ül még este 9-kor is a mozgólépcső mellett. Vannak itt is, ahol ő árul (Újpest felé tartó metró oldalán) azok a "tipikusan nagy hangú árusok" akik idén kitúrták a saját kis helyéről, és akiknek kicsit alá ígér a 150Ft-os virág árral hogy megkeresse a kis mellékesét.
Kérek mindenkit, aki az Árpád híd pesti hídfőjénél, a metrónál, az Árpád hídi távolsági autóbuszmegállónál vagy a József Attila színház környékén sétál/siet/bóklászik, ha van nála 150Ft vegyen egy csokor nárciszt, lepje meg szeretteit, vagy saját magát.
Aki pedig nem jár erre, kérem, nagyon szépen kérem ossza meg ezt, hogy más ismerőséhez is eljusson ez a hír.
Köszönöm.

Hirdetés

Hirdetés