Emlékeznek Vivienre, akivel a gyerekkori barátja végzett? Az édesanyja kisbabát vár !

Kakucs — Egy év után sem nyugszik a hidegvérrel meggyilkolt Majoros Vivien (†20) szüleinek lelke.


Pedig K. Gyöngyi(39) és párja, Zoltán, mintha csak a gondviselés segítené őket, napokon belül karjaiban tarthatja elhunyt lányuk kisöccsét: Gyöngyi ugyanis gyermeket vár.


Hirdetés
– Vivient nem pótolhatja a kisbabánk, de valamennyire vigaszt nyújthat – kezdte Zoltán, Vivien nevelőapja. – A feleségem veszélyeztetett terhes, ezért már bent van a kórházban. A szülés hónap végére van kiirtva, de lehet, hogy a pici előbb érkezik. Addig én tartom itthon a frontot.


K. Bálint (21) jelenleg előzetes letartóztatásban van /Fotó: Fuszek Gábor
A családfő szerint nem csak a sosem múló fájdalommal, de azzal is meg kell birkózniuk, hogy a lányuk életét kioltó K. Bálint famíliájával egy faluban laknak.

– Soha nem jöttek el hozzánk bocsánatot kérni, de ne is tegyék – fogalmazott a Zoltán. – Amit a fiuk tett arra nincs bocsánat! A mi életünk soha többé nem lesz olyan, mint amikor még Vivien is velünk volt! A hiányát semmi és senki nem pótolja!


Majoros Viviennel (†20) gyerekkori barátja végzett, brutális kegyetlenséggel
Vivient nem csak családja, de barátai sem feledik: a sírján rengeteg friss virág, a barátok és ismerősök apró ajándéktárgyai mutatják, mennyire szerették a lányt. Volt, aki közös képet is kitett, amin Vivien még boldogan mosolyog a kamerába.


Hirdetés

 Mint megírtuk, egy évvel ezelőtt minden szülő rémálma vált valóra: Majoros Vivient a gyanú szerint brutális kegyetlenséggel megölte gyerekkori barátja K. Bálint. A lányt először a rendőrség eltűntként kereste, amikor egy buli után nem ért haza. Aztán kiderült: a fiatal lány a szórakozóhely elől felhívta régi jó ismerősét, K. Bálintot, hogy jöjjön érte autóval és vigye haza. A fiú odament a Népligethez, az úton azonban éktelen dühre gerjedt, mert Vivien, nem viszonozta szerelmét. K. Bálint kést rántott, és halálra szúrta a lányt, majd a holttestet elrejtette egy Dabas melletti erdős részen.


A lány sírját most is friss virágok és a barátok ajándékai borítják Fo­tó: Fuszek Gábor
K. Bálint előzetes letartóztatásban van. 4 fős cellában ül. Információnk szerint meghúzza magát a rácsok mögött.

Életfogytig börtönben maradhat

K. Bálintot különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssell gyanúsítják. Ennek büntetési tétele tíz évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztés lehet.

Hirdetés