Kedves Ismerősök ès Ismeretlenek! Ők a nagyszüleim, Tata 80 , mama 76 éves..

Az alábbi kèpen látható párocska a nagyszüleim. Ha a Teremtő is úgy akarja, Tata most lesz 80, Mama pedig 76 èves, plusz 57. házassági èvforduló. 
Mama nagyon különleges, hiszen 9 fiú testvèr között is megállta a helyèt. Tőle tanultam lekvárt főzni, befőttet rakni, kalácsot dagasztani.... mindent, amit egy asszonynak tudni kell. Tata pedig mindössze másfèl kilóval született, ès túlèlte, mindenfèle inkubátor ès mostani orvostudomány nèlkül. Megtanított kaszálni, ásni, vetni, fát ültetni, egyszer majdnem kecskèt is fejni, de ezt inkább hagyjuk😀,ès persze káromkodni, mint a kocsis😂

Hirdetés

Azt szeretnèm kèrni tőletek, hogy akinek van kèt felesleges perce, az írjon nekik egy üdvözlő kèpeslapot a világ azon pontjáról, ahol èppen tartózkodik. Mivel soha nem utaztak, így kicsit bejárhatják a világot. Szeretnèm, ha áprilisban a világ köszöntenè őket, Makótól Jeruzsálemig. 
Kèrlek osszátok is. Nektek egy gombnyomás, nekik nagy meglepetès😉
A poszt alá ne írjatok köszöntèst, mert nincs náluk net, így azt soha nem fogják látni. Csak egy egyszerű kèpeslapot kèrek, pár kedves szóval! Csak megköszönni tudom, esetleg èn is tudok lapot küldeni hasonló cèlból. 
Cím:
Perlaki János
Kunágota 
Bocskai utca 109
5746


Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés