Ma a Hold, és a Vénusz egy pályán van, ezért a Nyilas pénzt fog veszíteni, a Halakat megpróbálják ágyba csábítani, és a Rák is bajba lehet

A Rák jegyében lévő Hold hatására gondoskodó, érzékeny, érzelmes, házias és biztonságra vágyó éned kerül előtérbe, de a Holdat támadó Vénusz miatt ne engedd, hogy mások kihasználják érzékenységedet vagy jóhiszeműségedet. Próbáld meg elsimítani a családi ellentéteket, tarts diétát és kerüld az élvezeti cikkeket, most a kevés is jobban árt, mint máskor. Nagy lelkesedéssel élesztgetett álmod az lehet, hogy egy egyre növekvő családot teremtesz, amely egy boldog otthonban lakik majd. De ne menj fodrászhoz, és ne csodálkozz, ha a párod nehezen bírja elviselni érzékenységedet, és értetlenül áll heves érzelemkitöréseid előtt.


Hirdetés

Kos (03. 21-04. 20.) Amikor még nem látod tisztán, hogy merre fejlődhet egy kapcsolat, szüleidnek nem kell bemutatnod új partneredet, csak azt, akivel komoly szándékaid vannak.

Bika (04. 21-05. 20.) A nassolás nem használ az alakodnak, és ha ingadoznak az érzelmeid, ne hagyatkozz a hormonjaidra, ne hagyd magad megtéveszteni valaki vonzó küllemétől.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha úgy teszel jót valakinek, hogy közben arról, akinek ajándékot vagy pénzt adsz, úgy vélekedsz, hogy az adósod, csak véletlenszerű kapcsolatot hozhatsz létre.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma kiélheted magad a gondoskodásban, vehetsz új melltartót, de ne azért anyáskodj a kollégáid vagy rokonaid fölött, hogy nélkülözhetetlenné tedd magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Érzelmi feszültség gyötör, s elgondolkodsz azon, miért is törted magad annyira, hogy eljuss egy külföldi útra, amely minden szempontból csalódást okozott.
Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy testi vonzalmat érzel egyik üzleti partnered iránt, de mivel már régen kinőttél az egy éjszakás kapcsolatokból, ne keverd össze a szexet az üzlettel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Utazásodat ajánlatos elnapolni, de ha munka közben kiéled gondoskodó hajlamaidat, kevésbé tűnsz rámenősnek ellenkező nemű munkatársaid szemében.

Hirdetés

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne bonyolódj lépten-nyomon vagy éppen a munkahelyeden jelentéktelen kalandokba, és ne bántsd meg azokat, akiknek pedig igényled a szeretetét!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Alaposan nézd meg, mire adsz ki pénzt, és ne vond szorosra a szálakat a közönséges, haszonleső emberekkel, akiket csak testi vágyaid kielégítésére választottál.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha érzelmeidet nehezen tudod ellenőrzés alatt tartani, ne fájjon a fejed furcsa hangulatváltozásaid miatt, hiszen szeretteid tudják: „rohamod” hamarosan elmúlik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha javítani akartál fontosabb kapcsolataidon, türelmetlenséged vagy érzelmi ingadozásod eredménye, hogy akaratlanul is választás elé állítod a többieket.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma még az is megtörténhet, hogy egyik állandó megbízód vagy üzletfeled csak akkor hajlandó tárgyalni üzletről és szerződéskötésről, ha bebújsz az ágyába.

Hirdetés