Rebeka mindenkit megvezetett. A 6 hónapos babával lakást kereső lány gerinctelenül átvágta az embereket

Tegnap egy megrendítő cikket írtunk, amelyben Rebekának és a kisbabájának kerestünk megoldást a lakhatási problémáikra. A teljes történetet nem ismertük, csak annyit tudtunk, amit Rebeka a különböző közösségi csoportokba írt segélykérései alapján láthattunk. Azonban ahogy az lenni is szokott, ahogy nagy közönséget kapott a cikk, jöttek is a vissza jelzések. Számtalan ember írt, hogy Rebeka kizárólag PÉNZT hajlandó elfogadni, és ilyen apróságok, mint pelenka, gyermek ruha, liszt, tartós élelmiszer, nem is érdekli őt !

Hirdetés

Aztán jött egy bizonyos Német Tamás is, aki nem köntörfalazott, leírta részletesen amit tudott az esetről :

"Ferenc Német A fiatal hölgy unokaöcsémet verte át. Azt állitotta hogy tőle terhes. Az abortuszra kért pénzt, természetesen lelépett az arab barátjával meg a pénzzel. Amikor ott kirakták akkor ismét megkereste unokaöcsémet, nagyjelenet, könnyek után befogadta gyerekestől. Mi is segitettük őket, de a kisasszony valahogy nagy költségigényűvé vált, iskola, munka távol áll tőle. Szerencsétlen srácot teljesen tönkretette, pedig napi 10 órákat dolgozott, eltartotta a kisasszonyt, az arab fiatalember gyermekét, akit sajátjaként szeretett és segitette leszázalékolt édesanyját. Amikor Levente hazaért este munkából akkor Rebeka balhézott és esténként lelépett. A hisztik vége szakitás, de Levente törődne a gyermekkel ezek után is, de 100 ezer forintot kér a hölgy, különben nem engedi a láthatást sem !! Attól nem kell tartani senkinek hogy valóban munkát vállal, lehúzás az egész nyálas sirós történet."

Ez az üzenet volt az első, amikor komolyan át kellet gondolnunk, hogy valójában megérte-e segíteni Rebekának..

Hirdetés

" Kispál István :  Ne dőljetek be neki, én Szegeden élek, és elmentem hozzájuk személyesen, hogy segítsek, élelmiszerrel, konzervekkel, mosószerrel esetleg, és el lettem küldve finoman, mivel nekik pénzre van szükségük. Ezek után azt mondom, hogy még akkor se fogok segíteni, ha valaki megérdemli, mert ezek a mocskos megélhetési kéregetők elrontják más valóban rászoruló emberek hitelét ! "


Hirdetés