Rendőrök vonultak ki Hujber Ferencékhez. A felesége hívta ki, mert Feri olyat tett a gyerekek előtt, amit nem kellet volna !

A Hot! Magazin számolt be arról, Hujber Ferencék családjában hatalmas gondok vannak.

Felesége nagybátyja, Tasnádi Péter szerint nem normális, ha valaki félistennek gondolja magát, ahogy az is tűrhetetlen, hogy a Hujber a gyerekei előtt üvöltözzön Cynthiával.


Hirdetés
- Megmondtam neki, hogy ne bántsa a kishúgomat. Zokogva bizonygatta, hogy ő rendes családapa. Arról nincs szó, hogy Hujber verné a családját. Igaz, mást viszont megtesz. Feri olyanokat mondott a gyerekeknek, hogy szegények azonnal sírni kezdtek; az édesanyjuk alig tudta őket megnyugtatni, hogy nincs semmi baj - mondta a vállalkozó.


Hujber ellen jelenleg kényszerítés vádjával folyik eljárás, szabadlábon védekezhet. Pontosan nem lehet tudni, hogy Feri mire kényszerítette feleségét, aki végül a rendőrséghez fordult.

Felvetődik a kérdés, hogy mi történik a gyerekekkel, ha a gyermekjóléti szolgálathoz olyan információ érkezne be, hogy a szülői magatartás veszélyezteti a hét éves Noelt, valamint a két és fél éves Noát.

Hirdetés

Ilyenkor megvizsgálnák, hogy van-e olyan személy a szűk családban, aki alkalmas lenne a gyermek nevelésre, például a nagyszülők.

A Story Magazin beszámolója szerint, Hujber felesége feltűnően lefogyott, de nem akart nyilatkozni a lapnak. A magazin szerint ő hívta ki a rendőröket.

A szomszédok elmondták, hogy a rendőrség két autóval vonult ki a családhoz, másfél órán keresztül voltak a színésznél. A szomszéd szerint Feri és Cynthia ritkán mutatkozik együtt.

Egy megkérdezett szakértő szerint, a rendőrség csak súlyosabb családi viszály következtében vonul ki.

Hirdetés