Stohl ezért a nőért hagyta el a feleségét, és családját

Végre kiderült, ki az a lány, akiért elhagyta családját Stohl András. A színész egy budai étterem kerthelyiségében romantikázott szerelmével, folyamatosan izzott körülöttük a levegő.

Hirdetés

Ahogy a Blikk elsőként megírta, Decemberben döntött úgy Stohl András, hogy összecsomagol és elköltözik otthonról. Már akkor az a pletyka terjedt a szakmában, hogy összejött egy harmincas évei elején járó fiatal lánnyal, aki a színházi büfében dolgozott - valószínűleg itt fűzték szorosabbra kapcsolatukat.


– Rengeteget beszélgettek a büfében, szinte senki mással nem is foglalkoztak. Az azonban már gyanús volt, hogy Stohl sokszor az előadása szüneteiben is kiment a nőhöz, csak hogy pár szót váltsanak – mondta el akkor a Blikknek a bennfentes.


Hirdetés
Azóta eltelt pár hónap és a Bors képei alapján úgy tűnik, egyáltalán nem titkolják már a kapcsolatukat, hiszen egy budai étterem kerthelységében, senkitől sem zavartatva romantikáztak.

Csak egymással foglalkoztak, az sem zavarta őket, hogy az utcán bárki meglesheti románcukat. Pár perc után is csak azért mentek be a pizzériába, mert eleredt az eső. Még külső szemlélő számára is jól látható volt, köztük tényleg izzik a levegő, le sem vették egymásról a tekintetüket. A kellemes ebéddel töltött óra után Stohl autóba szállt, a harminc év körüli, feltűnően csinos lány pedig még egy szomszédos kávézóban dolgozó barátnőjével csevegett - olvasható a lapban. Azt is kiderítette az újság, hogy a lány neve Éva és még nincs gyereke.

Természetesen fekhívták a színészt, hogy elmondják, mit láttak, Stohl beletörődötten csak ennyit mondott:

– Ő egyáltalán nem szeretne közszereplő lenni, a magánéletemről pedig nem szeretnék nyilatkozni.

Stohl András hosszú ideje hallgat a magánéletéről, ám egy pódiumbeszélgetésen elszólta magát: megtalálta élete szerelmét, sőt, az sem kizárt, hogy újabb gyermeket vállal majd.

Hirdetés