14 remek ötlet, amire nem biztos, hogy elsőre gondolnál

Nem sok ember ismeri az alábbi brilliáns ötleteket, de most ezen szeretnénk változtatni. Had mutassunk be 14 olyan egyszerű, de mégis nagyszerű praktikát, ami lehet, hogy sokat fog neked segíteni a hétköznapokban. 


1, Mágnescsík, ami az összes fürdőszobai piperét megtartja, így egy helyen tárolhatunk mindent 


2, Ha túl szoros a konzerv teteje, csak egy kanálra van szükségünk, oldalról feszítsük meg egy kicsit, és könnyedén levehetjük a tetejét, férfi nélkül is. 


3,  Ha sűrűn van vizes büdös ruha a táskádban, a szagtalanítás elengedhetetlen. Ehhez azonban nincs varázsszerre szükséged, csupán tegyél a ruhák közé egy szappandarabot, ami tökéletesen szagtalanítani fogja a táskád. Hirdetés

4, Csak tegyél egy gemkapcsot a ragasztószalag végére, és így nem okoz gondot legközelebb megtalálni a végét, ráadásul időt is spórol Neked .


5, Francia köröm egy pillanat alatt. Csak egy gumiszalagra van szükséged, és tökéletes francia körmöt csinálhatsz magadnak.


6, A konzervek tárolására a legjobb módszer az irattároló lehet. Praktikus, kis helyen elfér, sok fér bele, és rendezettnek tűnik.


7, Az olló élesítéséhez a legjobb módszer az, ha alufóliát vágunk vele.


8, A fényszóró gyönyörűen szép tiszta lesz, ha fogkrémmel tisztítod meg ! Próbáld csak ki !


8, A törölköző fogas tökéletes telefon-tablet tartó lehet a konyhában, főzés közben, egy kis zenehallgatásra, vagy az ágyad mellé egy kis filmnézéshez !


9, Vágd le a fagyasztott termék zacskójának a legtetejét, vegyél ki belőle, majd a maradékot zárd le az imént levágott csíkkal


10, Ha festünk, nem kell feltétlenül TESA, jó lehet az alufólia is, mellesleg tökéletesen alkalmazható zsíros koszos jénai tálak tisztítására is.11, A cipő szállítására  , a legjobb módszer, ha egy hajfogó zacskóba tesszük


12, A képen látható módon kell benyesni a ceruzát, és egy tökéletes érintő ceruza lesz belőle. Ugyanis a grafit nagyon jól vezeti az elektromosságot.
Hirdetés