Anyák napja alkalmából egy 72 éves nagymamát raboltak ki, és elvitték az élete munkáját . Osszuk, hogy elkapják hamar őket !

A rendőrség nagy erőkkel keresi a képen látható két bűnözőt, akik betörtek egy nyugdíjas néni Kovács Gabriella (72) budapesti otthonába és még a csillárt is leszerelték a mennyezetről, úgy kirabolták a védtelen nő házát.Hirdetés
"Hajnal 2-kor arra riadtam fel, hogy valaki bejött a házba és halkan beszélgettek egymással, majd a fiatalabb férfi belépett a szobámba és amikor meglátott azonnal nekem esett, lelökött a földre, hátracsavarta az egyébként is beteg karomat és egy székhez kötözött. Elmondtam nekik, hogy kisnyugdíjas vagyok és semmi komolyabb érték nincs a házban és amikor lelökte a polcról a gyermekem családi képét, arra kértem, hogy csak a családom képeit ne vigyék el és ne törjék össze. Erre ő azt felelte, hogy maradjak csendben, mert anyák napja alkalmából metszi el a hangszálaimat...." - mondta el zokogva a hölgy, akinek 72 év munkáját tették tönkre egy éjszaka alatt.


Hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága a lakosságot bevonva kéri, hogy aki a képen látható 2 bűnöző férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A rendőrség továbbá felhívja a lakosság figyelmét, hogy a 2 férfi az ország bármely pontján feltűnhet, ezért kérik a lakosságot, hogy aki nem is tud információval szolgálni az ügy kapcsán, legalább egy megosztással támogassa a munkájukat.

KÉRLEK BENNETEKET, HOGY OSSZÁTOK, HOGY MIELŐBB RÁCS MÖGÉ KERÜLHESSEN EZ A 2 KEGYETLEN ALAK!


Hirdetés
forrás