Bezárt egy méhet a házába, de ezzel hatalmas hibát követett el. 2 órával később hívnia kellett a mentőket

Nem akarta megölni a méhet, ezért egy műanyag doboz alá tette. Nagyon nagy hiba volt pont ezt a méhet elfogni, mert ami ezután történt, egészen elképesztő!


Történetünk főhőse, egy fiatal lány nem igazán volt kibékülve a szúrós rovarokkal, ezért amikor betévedt egy hatalmas méh a lakásba, ráborított egy műanyag dobozt.

Hirdetés


Gondolta, majd ha a barátja hazajön, ő megfogja és eltávolítja a fullánkos jószágot.


Nem sokkal később azonban hihetetlen dolog történt: méhek kezdtek szállingózni a ház köré. Egyre több és több. A lány nagyon bepánikolt, rögtön bezárt minden ajtót-ablakot, hogy megállítsa az inváziót. Ez jó ötletnek bizonyult, hiszen 1-2 óra elteltével méhek százai rajzottak a ház környékére.


A lány balszerencséjére pont a méhkirálynőt zárta be a műanyag tálca alá, és az általa kibocsátott feromonoknak köszönhetően megrohamozta a házat a királynőt bármi áron kimenteni kívánó méhraj. Egyre csak jöttek-jöttek, tényleg mint egy horrorfilmben.


Hirdetés


A sztorinak szerencsére happy enddel ért véget: egy közeli méhész kimenekítette a méhkirálynőt, és ezzel az egész méhrajt sikerült elűzni a környékről.Hirdetés