Ennek a gyermekorvosnak elege lett abból, ahogy a szülők beszélnek a gyerekükkel, és viselkednek a rendelőben. EZT a levelet rakta az ajtajára !

Ennek a gyerekorvosnak elege lett abból, ahogyan a szülök beszélnek és viselkednek a gyermek előtt a rendelőben! Ezt a levelet tette ki az ajtójára! 

(fotó RTL Klub, híradó ) 


Hirdetés
Hajlamosak vagyunk az egészségügy rossz helyzete és a frusztrált orvosok miatt csak az érem egyik oldalát figyelembe venni. Pedig néha mi magunk is viselkedhetünk bunkón ráadásul egyeseket gyermekük jelenléte sem tart vissza.
dr. Huszti Katalin gyerekorvos, megelégelte a szülők viselkedését ezért ezt a levelet függesztette ki a rendelője ajtajára.
Szomorú, hogy így beszélnek a szülők, 50 év gyógyítás után nem bírtam tovább magamban tartani a véleményemet. Ez egy közintézmény, ahol illik tisztelettel fordulni az orvoshoz. Ha a szülő nem tanítja meg a gyerekét a helyes viselkedésre, sőt ő maga sem tudja, hogyan kell viselkedni, akkor valakinek figyelmeztetnie kell erre.
-nyilatkozta a doktornő
Eléggé elkeserítő, hogy a kedves szülők nem tudnak példát mutatni… mit várjunk akkor el a most felnövő generációtól? 
Hirdetés
Még azt is elárulta dr Huszti Katalin, hogy mi lesz a következő lépése:
Nyáron arra fogom kérni a rendelőbe érkezőket, hogy ne kempingnadrágban és strandpapucsban csattogjanak be, mert én sem fürdőruhában rendelek.

Egyetértesz vele? Akkor kérlek oszd meg, hogy minél több embernek nyíljon ki végre a szeme!

Forrás

Hirdetés