Ez a bíró nem börtön büntetést osztogat, hanem EZT. Akit ő elítél, az azt is megbánja, hogy megszületett

Azt állítják, hogy azok, akiket ő a saját maga által kitalált kreatív büntetésével ítél el, kilencven százalékban soha többé nem kerülnek bíróság elé. Ez azért szép arány.

Az Ohio államban lévő Painesville-ben Michael Cicconetti bíró egy picit más, mint a többi szakmabeli.A karizmatikus bíró mottója: “Szemet szemért, fogat fogért.”
Hirdetés
Különlegessége állítólag abban rejlik, hogy a vádlottak soha nem tudhatják, mire számíthatnak tőle. A büntetései pedig állítólag olyan kreatívak, hogy akár hatásosabbak lehetnek a rácsok mögött töltött börtönéveknél is.


Az interneten most felbukkant egy írás, amelyben le is írnak pár történetet, ami Michael nevéhez köthető. 1. Egy fiatal párt rajtakaptak, miközben egy parkban szeretkezett. A büntetés? Az egész parkot rendbe kellett rakniuk és a parkban eldobott összes óvszert egy szemetesbe gyűjteniük. Ezen felül a helyi újságban egy bocsánatkérő szöveget kellett megjelentetniük, melyben elnézést kérnek mindazoktól, akik látták őket aznap a parkban.

2. Egy hölgy egy téli napon 35 kiscicát hagyott magára ez erdőben. Büntetésképpen november közepén neki kellett egy éjszakát eltöltenie az erdőben, étel, ital és sátor nélkül. Azt viszont megengedte a bíró hogy éjszaka tüzet gyújtson magának az erdőben, amikor már nagyon hideg lett.


Hirdetés

3. Egy férfi nagyon megsértette az intézkedő rendőrt és “disznók”-nak nevezte a rendőrséget és a férfit is. Büntetésképpen egy utca sarkán kellett állnia a férfinak egy 170 kg-os disznó társaságában, melynek hátán egy tábla lógott a következő felirattal:Ez itt nem egy rendőr.

4. Egy ittasan vezető férfinak büntetésből a lakóhelyéhez legközelebb eső halottasházba kellett mennie, ahol az oda behozott halottakat kellett megnéznie, hogy megtudja, mit is jelent, amikor egy ittas sofőr halálos balesetet okoz.

5. Egy férfi ellopott egy pénzzel teli dobozt a Leger des Heils-től, amit a szervezet hajléktalanok számára gyűjtött össze. A büntetés: a férfinak egy napot kellett hajléktalanként eltölteni az  utcán.

6. Ohio államban egy hölgyet elítéltek mert nem fizette ki a taxist. A büntetése: 48 km-t kellett gyalogolnia, pontosan ennyi távolságot tett meg a taxival.

7. Néhány iskolás kilyukasztotta az iskolabusz egyik kerekét. Ezért a másnapra tervezett iskolai kirándulás elmaradt. A rossz tevőknek pedig pikniket kellett szerveznie az egész osztály számára.

Hirdetés